2777
2789
وا ارزش داشت واقعا بخاطر یه لباس؟حالا سوال پیچ شدن و اشتباه کردنم عادیه بالاخره دیگه یک مهره جشن شلو ...

بگیره  آنقدر عصبانی بودم حیف که گریه امونم نداد  حالم خیلی بد بود هنوز هم دارم گریه میکنم. وگرنه میرفتم پرونده میگرفتم می‌بردم یه مدرسه دیگه 

چبکار میکردم نتونستم خودمو کنترل کنم چرا باید فرم بچه من اشتباه میدادن یه رنگ دیگه تو هم بودی اعصا ...

دختر من دوم بود از بس ریز بود همه بهش میگفت تو پیش دبستانی برو طبقه پایین 

من خندم گرفت بعد ب دخترم گفتم تو باید اقتخار کنی فسقلی هم فکر میکنن پیش هست ولی دومی سوادت بیشتر 

درضمن اشتباه گرفتن فرم فکر کنم اصلا ب مدیر مربوط نیست 

رو خود حواله پایه رو میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چبکار میکردم نتونستم خودمو کنترل کنم چرا باید فرم بچه من اشتباه میدادن یه رنگ دیگه تو هم بودی اعصا ...

استاتر رک و بی پرده بگم خدا به داد اون بچه برسه با این طرز تفکر و رفتار مادرش! حتما حتما رو خودت کار کن تو بیشتر به بچه‌ت آسیب زدی تا اون لباس و رفتار  بچه ها! 

زهد ریایی،جهل مقدس...
بگیره آنقدر عصبانی بودم حیف که گریه امونم نداد حالم خیلی بد بود هنوز هم دارم گریه میکنم. وگرنه میر ...

واسه چیز خیلی کوچیک داری خودازاری میکنی 

همسرت چیزی نگفت؟ 

شما اینطور کنی چ توقع از دخترت 

اون دیگه فردا مدرسه نمیره ک

استاتر رک و بی پرده بگم خدا به داد اون بچه برسه با این طرز تفکر و رفتار مادرش! حتما حتما رو خودت کار ...

دقیقا

اوج بی اعتماد به نفسی و ضعف

انگار دنیا تموم شده با هر مشکلی!

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
وا عصبانیت ندارهاشتباه شده میتونستی از توش یه خاطره با مزه دربیاری واسه دخترت

نتونستم واقعا چند وقته همسایمون خیلی مارو اذیت میکنه منم   واقعا  دل نازک شدم با هر چیزی اشکم درمیاد 

نتونستم واقعا چند وقته همسایمون خیلی مارو اذیت میکنه منم واقعا دل نازک شدم با هر چیزی اشکم درمیاد

تو یه زن بالغی مادری حتی اگه بچه ات ناراحت بود باید بحران رو حل میکردی بعد رفتی پیش مدیر گریه کردن!!! 

نتونستم واقعا چند وقته همسایمون خیلی مارو اذیت میکنه منم واقعا دل نازک شدم با هر چیزی اشکم درمیاد

با همسایه قطع ارتباط کن

شما سال سوم مدرسه میری چطور نمیدونستی فرم رو باید بگی برا کدوم مدرسه اس 

مدیر چیزی نگفت

دقیقااوج بی اعتماد به نفسی و ضعفانگار دنیا تموم شده با هر مشکلی!

فکر کن اون بچه خودش دچار استرس شده واکنش دانش‌آموزا آزارش داده بعد استاتر هم رفته دعوا و گریه! 

من بودم خیلی راحت مانتوشو در می اوردم از تنش میرفتم دفتر مدیریت میگفتم اشتباه شده  میرم براش لباس مناسب میارم تا فرمشو عوض کنم! 

زهد ریایی،جهل مقدس...

اسم کاربریتو میبینم حس میکنم داری باهامون شوخی میکنی!

واقعا عکس العمل خودت و دخترت طبیعی نبوده البته از بچه نمیشه ایراد گرفت چون از شما تاثیر میگیره!

تو زندگی هزاران موقعیت اینجوری قراره واسه ادم پیش بیاد نباید که انقدر سریع روحیه ش رو ببازه! ریلکس به بچه ت میگفتی اشتباه شده بعدا واست لباس فرم درست رو میگیریم با مدیر هم صحبت میکردی که اینجوری شده و بچه خجالت کشیده سر صف!

چون دیدم بچم گریه میکنه روز اول بچه ها داشتن بهش میخندیدن زنا هم که همه فضول ولش نمیکردن

مگه نمیگی سومه پس همچین هم بچه نیست

زنا دیگه کین؟مگه سیرک بود اونجا؟

مدرسه دختر من اصلا مادرا رو راه نمیدن