2777
2789
گواهینامه نداشتنم

اگه داشته باشی و بندازی یه گوشه فایده ای نداره منم دوساله دارم افتاده یه گوشه ترسیدم رانندگی کنم ولی آرزومه مستقل بشم از از لحاظ رانندگی💔

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

سرطانم و درمان کوفتی‌ سختش 

زندگی بعد سرطان و آینده مبهمم

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غصه اول 😅

خوابم میاد شدیدا چشمام میسوزه ولی  منتظرم شوهرم بیاد بخوابم تا نیاد خوابم نمیبره استرس دارم 

دوم 

کلی برنامه تو ذهنم هست دوست دارم انجام بدم دست و بالم بستست🥲

سرطانم و درمان کوفتی‌ سختش زندگی بعد سرطان و آینده مبهمم

عزیزدلم🥺💔مطمئنم از پسش برمیای

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

اگه داشته باشی و بندازی یه گوشه فایده ای نداره منم دوساله دارم افتاده یه گوشه ترسیدم رانندگی کنم ولی ...

کاش منم داشتم حداقل

تو ی پله از من جلو تری

بخدا منم ب اینا ک پشت فرمون میشینم حسادت میکنم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مستاجر بودنمون ب شدت اذیتم میکنه 

کاش همه مستاجر ها خونه دار بشم منم همینطور🤲🤲🤲

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

کاش منم داشتم حداقلتو ی پله از من جلو تریبخدا منم ب اینا ک پشت فرمون میشینم حسادت میکنم

مشکلت چیه که نمیگیری؟ 

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

مشکلت چیه که نمیگیری؟

بابا ازمون شهری س چهار بار دارم میرم قبول نمیشم

فردام دوباره با افسر امتحان دارم

بعد چون ی بار انتقالی گرفتم اومدم این شهر دگ بهم انتقالی نمیدن

کلا سوخت میکنه

باید از اول برم ثبت نام💔

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
کاش منم داشتم حداقلتو ی پله از من جلو تریبخدا منم ب اینا ک پشت فرمون میشینم حسادت میکنم

برو هنوزم دیر نشده آموزشگاه ها هزینه رو قسط بندی میکنن واستون