2777
2789
عنوان

مامان کلاس اولی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 27 پست
منم بچم کلاس اولهدختر من خیلی شیطونه و پر انرژیدختری ک کنارش نشسته خیلی ساکتهدخترم میگه بیا ب خانومم ...

بنظرم بچه ها از سن کن باید یاد بگیرن که هر آدمی شخصیت متفاوتی داره.

و پذیرفتن تفاوت ها تو آینده براشون مفید نره و کمک شون میکنه تو بزرگسالی.

من مادر نیستم. شاید نظرم اشتباه باشه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

بنظرم بچه ها از سن کن باید یاد بگیرن که هر آدمی شخصیت متفاوتی داره.و پذیرفتن تفاوت ها تو آینده براشو ...

نمیدونم والا

دخترم میگه بچه ها با بغل دستیشون یکسره در حال صحبت و بگو بخندن

ولی این دختره نه باهام حرف میزنه نه هیچی

میگه تا حرفم میزنه میزنه ساکت باش

دخترم یکی رو میخواد ک باهاش صحبت کنه بگه بخنده 

زنگ تفریح بره بیرون باهاش

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچم کلاس اولهدختر من خیلی شیطونه و پر انرژیدختری ک کنارش نشسته خیلی ساکتهدخترم میگه بیا ب خانومم ...

خوبه که اگه اونم بخاد مثل دختر تو شیطون باشه هم شلغوع میکنن هم به درس گوش نمیده

عزیزم خمیر بازی خیلی براشون خوبه چون تازه نوشتن رو یاد میگیرن مچ دستشون ضعیفه حتما براش بگیر تا عادت ...

ممنون عزیزم از راهنماییت 

آره تو لیست خردید مدرسش بود براش گرفتم  ولی از قبل هم خمیر بازی رو داشته خونه بازی میکنه همیشه

خیلی برام مهم که خط خوبی داشته باشه

دختر من خیلی اذیت میکنه برا خوابیدن .زود نمیخوابه

من دو روز اول ساعت ۹ شب بهش یک مربا خوری شربت دیفن هیدرامین دادم البته یکم سرماخوردگی داشت بعد زود خوابید و فرداش زود بلند شد 

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕