2777
2789
عنوان

خانمهای شاغل یه لحظه بیاین

452 بازدید | 49 پست

چطور هم یه خونه می‌رسید هم کار 

میخوام برم سرکار نمیدونم میتونم یا نه. 

سه تا بچه دارم دوتاشون بزرگن 

مامانم نزدیکم هست 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی بلو بانک داری؟

نه

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

من سوالم اینه وقتی بچه کوچیکه چجوری میرن سرکار خیلی سخته بچه کوچیک به کسی بسپاری 

من قصد دارم یکی دو سال بعد زایمانم بچه رو بسپرم به کسی برم دانشگاهمو ادامه بدم ولی دوس ندارم مزاحم مامان ها بشم یا منتشون سرم باشه نمیدونم باید چیکار کنم 

عزیزم بچه هارو کجا میزاری؟

تا ظهر که مدرسه هستن بعدش هم خودم میام والبته مامانم خونش نزدیکه میرن اونجا

من خواهرم شاغله با ۳تا بچه مدرسه ای خونه مامانمم جفتشه علنا خونه مادرم همش پوستش هم کنده شده

من نمیخوام مامانم اذیت بشه بچهام هم بزرگن دوتاشون 14 یکیش 10

نصب می‌کنی؟

چرا

من الان شاغل نیستم

دوتا بچه دارم یکسال رفتم سر کار، واقعا سخت بود 

بعد یکسال استعفا دادم. داشتم دیوونه میشدم. 

حالا روحیه افراد متفاوته یکی کمتر اذیت میشه یکی بیشتر ولی در کل با بچه شاغل بودن خیلی سخته هم واسه مامان هم واسه بچه ها 

خصوصا بچه ها وقتی کوچیکن بهشون ظلم میشه

من سوالم اینه وقتی بچه کوچیکه چجوری میرن سرکار خیلی سخته بچه کوچیک به کسی بسپاری من قصد دارم یکی دو ...

بچها من کوچیک نیستن خودشون از پس کارشون بر میان 

اگر کسی نباشه هم مشکلی نیست تایک که مدرسه هستن ساعت 3 هم خودم میام