2777
2789
عنوان

تا حالا شده که

237 بازدید | 16 پست

تا حالا شده که انقد از دست بچتون انقد ناراحت باشید که ازشون واسه چند دقیقه متنفر بشید؟راستش دخترم پدرمو در اورده از بس که همش میگه تاب بازی ی غلطی کردم واسش تاب خریدم که دیگه خیلی پارک نبرشم ولی ..... خدا شاهده روزی بیشتر از ۴ ساعت تاب بازی میکنه و منم ی سره باید کنارش باشم و واسش شعر بخونم و تابش بدم یعنی امروز دیگه میخواستم گریه کنم ۸ صبح بیدار شده رفته سراغ تاب نتونستم درست غذا بپزم یا به بقیه کارام برسم یعنی واسه چند لحظه ازش متنفر شدم ولی زود از خودم بدم اومد که چرا همچین فکری کردم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عیب نداره  همه از دست بچه شون ناراحت میشن   سعی کن عادتش بدی خودش سرشو با خودش گرم کنه مث ...

اگه ی لحظه جلو چشمش نباشم چنان جیغ میکشه که همسایه ها هم صداشو میشنون

ووووی بچه منم‌امروز از صبح‌نق میزنه پدرم دراومده

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
اسم اون احساس رو اشتباه میگی عزیزم نگو تنفر. اوج خستگی وکم اوردن هست وهمه ی مادرا تجربه میکنن خیلی ...

پس مختص من نیست