2777
2789

با اجازه استارتر محترم 

برای فسنجون من گردو رو نیمه آسیاب کردم و تو ظرف تفت دادم 

بعد مقدار زیادی آب سرد گذاشتم بجوشه زیرشو کم نکردم حدود ۲ ساعت 

بعد پیاز سرخ کردم ادویه زدم فقط

و مرغای تکه ای رو سرخ کردم و اضافه کردم همرو به دیگ گردو ها 

و باید بگم نصف دیگ هنو آب داره من رب انار ترش ترش دو قاشق با دو قاشق شکر و مخلوط کردم با آب داغ و اضافه کردم الان نیم ساعت دیگ جا میفته ولی مزه ترشی داره چیکار کنم و بگو کجا رو اشتباه رفتم 

ب پیشنهاد یکی از دوستان اینجوری درست کردم 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792