با اجازه استارتر محترم
برای فسنجون من گردو رو نیمه آسیاب کردم و تو ظرف تفت دادم
بعد مقدار زیادی آب سرد گذاشتم بجوشه زیرشو کم نکردم حدود ۲ ساعت
بعد پیاز سرخ کردم ادویه زدم فقط
و مرغای تکه ای رو سرخ کردم و اضافه کردم همرو به دیگ گردو ها
و باید بگم نصف دیگ هنو آب داره من رب انار ترش ترش دو قاشق با دو قاشق شکر و مخلوط کردم با آب داغ و اضافه کردم الان نیم ساعت دیگ جا میفته ولی مزه ترشی داره چیکار کنم و بگو کجا رو اشتباه رفتم
ب پیشنهاد یکی از دوستان اینجوری درست کردم