2777
2789
عنوان

هر جای زندگیمو نگاه میکنم پر از فرصت های از دست رفته است

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله الان چند سالته و تو چه موقعیتی هستی موفقیت هات چیان

نمیتونم بگم الان ادم ناموفقی هستم. ولی اگر اون شانس ها و وقت ها رو هدر نمیدادم خیلی خیلی بیشتر از وضعیتم راضی بودم و حس بهتری نسبت به خودم داشتم.

ھمہ ھمینن اولین بار داریم زندگی میکنیم ھابعدش خیلی جدی نگیرید این دنیا رو اخرش روکی میدونید از ھمین ...

ولی خیلی ها رو میبینم که خیلی تو سن پایین رفنارها کارها تصمیماتشون عاقلانه است. به خودم میگم پس تو چرا این قدر بیخیال بودی و نمیدیدی. یاد نمیگرفتی ازشون.

ولی خیلی ها رو میبینم که خیلی تو سن پایین رفنارها کارها تصمیماتشون عاقلانه است. به خودم میگم پس تو چ ...

زندگی ھمین اشتباہ ھا ھم ھدر دادن پشیمون شدن ھا معنئ میدہ

فکر کن خیلئ عاقل بودئ از ھمہ فرصتت استفادہ میکردی الان میومدی مینوشتی توزندگیم ھمیشہ سعی کردم تصمیم درست و بگیرم ھمیشہ محتاط بودم  و ترس داشتم ھیچ وقت نتونستم چیزای جدید حسای واقعئ ھیجان تجربہ کنم چون عقل نمیزاشت

ھر جورئ باشی در مقابلش داری یہ سری چیزارو از دس میدی مطمعن باش 

زندگی ھمین اشتباہ ھا ھم ھدر دادن پشیمون شدن ھا معنئ میدہفکر کن خیلئ عاقل بودئ از ھمہ فرصتت استفادہ م ...

اینم درسته. شاید در اونصورت چیزهایی که الان دارم و نداشتم. نمیدونم. بهرحال فکرش واقعا بعضی وقتها عمیقا ناراحتم میکنه

اینم درسته. شاید در اونصورت چیزهایی که الان دارم و نداشتم. نمیدونم. بهرحال فکرش واقعا بعضی وقتها عمی ...

فکر خیال نکن

کسی تو امتحان مدرسہ ۲۰ میشد کہ ھم درس میخوند ھم خوندھاش دورہ میکرد

از کسئ اولین بار با این زندگئ چالش ھاش مواجہ میشہ میگذرونتش انتظار بھترین تصمیم ۲۰ شدن نداشتہ باش

چون نع چیزی راجبش خوندیم نع دورہ ایی کردیم

نه

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

آره خیلی زیاد

گاهی از شدت فکر بی خواب میشم

حسرت میخورم

کلا میریزم بهم 

الانم باز اینو دیدم باز دارن تو‌مغزم رژه میرن

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

به همتون کتابِ " کتابخانه ی نیمه شب" رو توصیه می‌کنم بخونید. اگر حوصله ی خوندن ندارید از سایت ایران صدا دانلودش کنید و صوتی گوش کنید. چهار ساعت فقط وقت میبره. بسیار هم شیرین و روانه و خیلی کمک میکنه برای رفع کردن این تصورات از گذشته.. 

میخوام اسممو بذارم ابر قهوه ای

😂😂

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....