2777
2789

در دو حالت با پیشنهاد مراجعان برای دریافت درمان سنتی مخالفت نمی‌کنم:

‏۱. بیمارانی که بدون درمان هم بهبود می‌یابند؛

‏سرماخوردگی داره، میگه چای کوهی بخورم؟

‏۲. بیمارانی که با درمان هم بهبود نمی‌یابند؛ سرطان پیشرفته داره، میگه پونه کوهی بخورم؟

امام رضا (ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پونه کوهی

ازت تجویز نخواستم

تو برو به طب نوینت برس دکی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
انشااللهاگه به موقع درمان شروع کنن همه بیمارا شفا پیدا میکنن

سرطان خون در مرحله اولیه و ابتدایی ....که فقط آزمایش‌های تکمیلی تایید کرده بیماری شروع شده قابل درمانه؟؟اسم دارو مصرفی الان داساتینیب

درخت از ریشه آب میخوره آدم از ذاتش
سرطان خون در مرحله اولیه و ابتدایی ....که فقط آزمایش‌های تکمیلی تایید کرده بیماری شروع شده قابل درما ...

خداروشکر که با آزمایش ها بیماری زود تشخیص داده شده که این نقطه قوت درمانه

انشاالله با شروع درمان خیلی زود خوب میشن و هیچ مشکلی نداره

امام رضا (ع)

سرطان خون در مرحله اولیه و ابتدایی ....که فقط آزمایش‌های تکمیلی تایید کرده بیماری شروع شده قابل درما ...

همین که مصرف دارو داساتینیب تجویز شده خداروشکر هیچ چیز خاصی نیست مثل سرماخوردگیه

امام رضا (ع)

خداروشکر که با آزمایش ها بیماری زود تشخیص داده شده که این نقطه قوت درمانهانشاالله با شروع درمان خیلی ...

خدا از دهنتون بشنوه و همین بشه واقعا.....خودشون خبر ندارن

درخت از ریشه آب میخوره آدم از ذاتش
خدا از دهنتون بشنوه و همین بشه واقعا.....خودشون خبر ندارن

اصلا نیازی نیست بیماری رو عنوان کنید

همین که دارو رو مصرف کنن خوب خوب شدن و حتما با رعایت موارد بهداشتی و رژیمی

امام رضا (ع)