2777
2789
عنوان

پیام مدت دار اینستا

83 بازدید | 7 پست

بچه ها شب قبلش من با یه پسره که رفیق بچگیمم هست حرف میزدیم تازه پیدا کرد پیج منو بعد روز بعدش نگاه کردم پیام مدت دار اینستا روشن کرده بود بعدم خاموش اولین بارمونم نبود چت میکردیم یعنی یه چنباری حرف زدیم فازش چی بود

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستش خورده 

واسه منو رفیقم ۲۰۰ بار اینجوری شده 

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

دستش خورده واسه منو رفیقم ۲۰۰ بار اینجوری شده

اخه میگم شب قبلش حرف میزدیم این روز بعدش اینجوری کرد اها یچیزم بود پیام من یه سری دیر دستش رسید گفت جرا پیامت انقد دیر اومده حس میکنم چک کرده پیامی نداده باشم 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

اخه میگم شب قبلش حرف میزدیم این روز بعدش اینجوری کرد اها یچیزم بود پیام من یه سری دیر دستش رسید گفت ...

خب اومده دوباره چت ها رو بخونه شاید

دستش خورده

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

فک نکنم مگه بچس ۲۵ سالمون😂😂😂

گفتم شاید