2777
2789

نامزدم (نشون همیم )یه کاری کرد که خیلی ناراحتم کرد بعد گفت نه این دروغ نیست شوخی کردم و میخواستم اذیتت کنم ولی از نظر من دروغ بود و الان میگه هرکاری بگی میکنم برای جبران با اینکه عذر خواهیم کرد نبخشیدم 

به نظرتون بگم چیکار کنم؟

مثلا بگم اسممو بزاره بیو یا چی

پیرینسس🎀🤍

الکی که نمیزنی این حرفارو؟ اسمت و بزاره بیو؟ واییییی مگه ۱۵ سالتونه

با اسمت و گذاشتن بیو چه اتفاقی میوفته؟ اصلا نگو این حرف و

بهش بگو دیگه تکرار نکن که ناراحت بشم 

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

تا چیکار کرده باشه😈😈😈

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه بازیا چیه؟ 

وقتی طرف مقابل عذرخواهی میکنه،  بپذیریدش. 

الکی بهونه نیارید و ناز بیجا نکنیدـ

یه کم بگذره همینم انجام نمیده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الکی که نمیزنی این حرفارو؟ اسمت و بزاره بیو؟ واییییی مگه ۱۵ سالتونهبا اسمت و گذاشتن بیو چه اتفاقی می ...

عزیزم بخدا گیج گیجم 

این پیشنهاد یکی از دوستام بود 

نمیدونم خودمم 

پیرینسس🎀🤍

بچه بازیا چیه؟ وقتی طرف مقابل عذرخواهی میکنه، بپذیریدش. الکی بهونه نیارید و ناز بیجا نکنیدـیه کم بگ ...

چرا فکر می‌کنید هرکاری با عذر خواهی حل میشه؟

شما جای من بودید موقع ای ک قلبم شکسته و ناراحت شدم؟

من شما رو نمیدونم 

ولی با یه ببخشید دلم صاف نمیشه

پیرینسس🎀🤍

ی تیکه طلا کادو

طلا؟ کادو؟ 

بحث شون مطمئن باش اونقدر پیش پا افتاده ست که استارتر میگه میخوام بگم اسم منو بذاره بیو. 

بعد شما میگی طلا بخره؟ 

طلا برای مناسبت های بزرگه. نه یه بحث بچه گانه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

قلب؟بیو؟

بگو برام طلا بخر خوشحال میشم

ولی دفعه بعد تکرار بشه حتی طلاام بگیری نمیبخشم

حساب کار دستش بیاد

این مردا رو ی بار قربون صدقشون میری ده بار باید قهوه اییشون کنی حساب کار دستشون بیاد

عزیزم بخدا گیج گیجم این پیشنهاد یکی از دوستام بود نمیدونم خودمم

وای تروخدا از اون دوستت راهنمایی نخواه🤦🏻‍♀️همون چیزی که گفتم و بگو

نهایت اگه دلت یه چیزی میخواد یگو فک کنم مثلا اگه فردا شب باهم بریم دور دور حالم خوب میشه😍در کنار تو بودن

همچین چیزایی بگو

البته بنظر من بهترین حرف اینه که بگی

دیگع تکرارش نکنی که ناراحت بشم

همین و بس

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

طلا؟ کادو؟ بحث شون مطمئن باش اونقدر پیش پا افتاده ست که استارتر میگه میخوام بگم اسم منو بذاره بیو. ب ...

واااااا حالا توجرا داری منو میخری

دلم خواسته گفتم طلا 

ب تو ک نگفتم ب اسی گفتم خودش هرجور صلاح بدونه عمل میکنه

حرف و قضاوت ادمای امثال تدام برام مشیزی اهمیت نداره

هرررررجور دلت میخواد فکرکن