2777
2789
عنوان

خانمای که زایمان طبیعی کردید میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 134 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بذار بهت بگم بدنت آماده باشه کمتر از بند انگشت برش میزنن سه بار تجربه من اینو میگه. ضمنا دکتر و ماما ...

بدرمورد چجوری آماده کنم؟ برشش درد داره؟ بی حسی نمیکنن موقع بریدن؟

من دوتا طبیعی داشتم.خیلی روحیه ام خوب بود چون خودمو با بقیه مقایسه میکردم و میگفتم از اول هستی،زایما ...

برای برش دادن چجوری بی حسیم؟ مامانم میگه خوب بوده زایمانام ولی من فک میکنم برای اینکه نترسم میگه

وقتی درد شد‌ید میشه خیلی ها ناخودآگاه جیغ بنفش میزنن نمونه اش خودم تو زایمان اول. این کار هیچ کمکی ب ...

اتفاقا من از این ادمام که موقع ترس و درد زبونم بسته میشه😂😂

برای برش دادن چجوری بی حسیم؟ مامانم میگه خوب بوده زایمانام ولی من فک میکنم برای اینکه نترسم میگه

بی حسی میزنن،اصلا متوجه نمیشی.اینو جدی میگم.وقتی سرِ بچه بیاد ،دیگه دردات تمومه.فقط تا قبلش وقتی دردها نزدیک میشه،سخته،بعدش هیچی نمیفهمی،نه خروج بچه نه برش رو.

چون بچه وقتی سرش میاد،تنه اش لیز میخوره و دکتر هم کمک میکنه.آخه یجورایی ژنتیکی هم هست،پس انشالله شما هم مثل مامانت راحت زایمان کنی.منم مثل مامانم بود زایمانم.فقط اگه قصد داری دوباره بچه دار بشی،با فاصله کمتر بیار،چون دومین طبیعی،فوق العاده راحتتره.

من دوتا بچه دارم طبیعی آوردم.زایمان طبیعی درد زیادی در ناحیه کمر داره، لحظه زایمان چند ثانیه اس و زو ...

اره منم برای همین ترجیحم طبیعیه . همش میگم کاش سزارین نشم . تو سونوی انومالی دکتر گفت فعلا سرش بالاس طبیعی نیستی . امیدوارم سرش بچرخه تا موقع زایمان