2777
2789
عنوان

خانمای که زایمان طبیعی کردید میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 134 پست
من درد رو تحمل میکنم. ولی برش زدنش و بخیه زدنش برام کابوسه . اینکه قراره چقد ببرن که بچه به اون بزرگ ...

بذار بهت بگم بدنت آماده باشه کمتر از بند انگشت برش میزنن سه بار تجربه من اینو میگه. ضمنا دکتر و مامای خوبی انتخاب کن وجیغ و داد نزن تکنیک های تنفسی زایمان رو سرچ کن تمرین کن و مراقبت های بعد زایمان هم جدی بگیر زود خوب میشی برش اصلا متوجه نمیشی و درد نداره. بخیه هم در حد سوزن آمپول دردشو حس می‌کنی 

به دنبال وارستگی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دوتا طبیعی داشتم.

خیلی روحیه ام خوب بود چون خودمو با بقیه مقایسه میکردم و میگفتم از اول هستی،زایمان طبیعی بوده،همه تونستن،من نتونم؟ تازه خودم انتخاب کردم ،بیمارساان خصوصی بود و راضی بودم.

درباره برش،اصلااااا چیزی متوجه نمیشی و بی حسه.

و فقط یه لایه سطحی بخیه میخوره نه مثل سزارین چندین لایه و عمیق 

خودت به خودت روحیه بده.مادرت چطور بوده زایمانهاش؟؟ 

سعی کن الکی هم داد و بیداد نکنی،خودم اصلا اینطور نبودم.انرژیت میره.

ماما گرفتم . همین که میگم جیغ نزن میگم مگه قراره چی بشه که جیغ بزنم . نمیدونم قراره چی بگذره از طرفی ...

وقتی درد شد‌ید میشه خیلی ها ناخودآگاه جیغ بنفش میزنن نمونه اش خودم تو زایمان اول. این کار هیچ کمکی به اومدن بچه نمیکنه فقط انرژی مادر رو میگیره و کادر درمان رو کلافه می‌کنه اگه یاد بگیری موقع درد خودتو کش بدی به بیرون و جمع نکنی و تنفس صحیح داشته باشی بدون جیغ میتونی پیش بری و زودتر زایمان کنی

به دنبال وارستگی 
ماما گرفتم . همین که میگم جیغ نزن میگم مگه قراره چی بشه که جیغ بزنم . نمیدونم قراره چی بگذره از طرفی ...

خب تو میری آزمایش بدی دیدی بعصیا میگن آخ

اینم همونه  دیگه اون آخ ک میگی به این دلیل نیست ک خیلی درد شدیه

بعدم ماما خیلی کمکت میکنه تو کنترل دردات 

برش و بخیه ک اصلا نمیفهمی

بعدشم سرپامیشی

من دوتا بچه دارم طبیعی آوردم.

زایمان طبیعی درد زیادی در ناحیه کمر داره، لحظه زایمان چند ثانیه اس و زود تموم میشه وقتی بچه میاد بیرون، فشاری که روی مادر هست باعث میشه درد برش و بخیه اون وسطا گم بشه! ولی درنهایت حال مادر بعد زایمان خیلی خوبه، انگار اتفاقی نیفتاده. من بعد زایمانم اومدم تو بخش استراحت کردم و برای تایم ملاقات قشنگ آرایش کردم، در حالیکه مامانهای سزارینی تازه باید با درد شدید راه میرفتن و مسکن دریافت می کردن و...

ورزش های قبل بارداری برو. بزار لگنت آماده بشه پیاده روی یادت نرهماما همراه بگیر زمان درد جیغ نزن صلو ...

پیاده روی میرم ولی ماما هنوز بهم ورزش نداده . خودم تو خونه انجام بدم مشکل پیش نمیاد ؟وزنم بالاس از زایمان زودرس میترسم

ممکنه برش نخوری اون موقع اصلا بخیه زدن اینارو حس نمیکنی بچه ک بدنیا بیاد سبک میشی و انگار هیچ دردی ن ...

حالا اگه برش بخوره خیلی درد داره؟ چجوریه؟ وای این قسمتش برام مثل فیلم ترسناکه😰