2777
2789

دوستان سلام.کسی برند عطری که خنک و شیرین باشه و بوش ماندگار باشه میدونه؟

تمام هستی ام شده سه واژه‌ی جدا جدا... من و ... شب و ... خیال او💙😘

شیرین بخوای لاپریلا خوبه موندگاریش معرکه اس قیمتشم حدوده صد صدو بیسته الان فکر کنم من خودم واسه عید سنتتورو خریدم تلخ و خنکه معدکه اس

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورساچه خیلی خوبه اما بوش زود می ره .جکس آف پاریس خوبه

به یکدیگر رحم کنیم! تا خداوندبر ما رحم ‌کند ...و برای همه آنانی که آرزویی دارند ،بخواه تا به خواسته هایشان برسند.من برای تو از عمق وجودم دعا میکنم،تا هر آنچه بر دلت نشسته به لطف خدابرآورده شود.تو هم دعا کن برای آرزوهای دیگران ...آنــوقت خواهی دید که چگونه گره زندگی ات گشوده میشود.به خدایی که تو را باور دارد ،اعتماد داشته باش...تو رسالتی عظیم بر دوش داری.

JACSAF OF PARIS MADE IN KZF  خیلی خوبه و شیرین و می مونه بوش

به یکدیگر رحم کنیم! تا خداوندبر ما رحم ‌کند ...و برای همه آنانی که آرزویی دارند ،بخواه تا به خواسته هایشان برسند.من برای تو از عمق وجودم دعا میکنم،تا هر آنچه بر دلت نشسته به لطف خدابرآورده شود.تو هم دعا کن برای آرزوهای دیگران ...آنــوقت خواهی دید که چگونه گره زندگی ات گشوده میشود.به خدایی که تو را باور دارد ،اعتماد داشته باش...تو رسالتی عظیم بر دوش داری.

یه ادکلنی بود شرکت مای زده بود چندسال پیشا خیلی خوب بود الان ندیدم دیگه انگار نیست.بوش هم ماندگار بود واسه چندساعت هم شیک بود و هم خنک .پارسال جایی تسترش رو دیدم و از اون به بعد دیگه اصلا هرجا پرسیدم نداشتن

شیرین بخوای لاپریلا خوبه موندگاریش معرکه اس قیمتشم حدوده صد صدو بیسته الان فکر کنم من خودم واسه عید ...

کدوم مدلش عزیزم ??

تمام هستی ام شده سه واژه‌ی جدا جدا... من و ... شب و ... خیال او💙😘
Rain drop بوش عالیه من خودم استفاده میکنم بهت پیشنهاد میکنم یبار امتحانش کن پشیمون نمیشی  عطرا ...

من یه حایی اینو بوو کردم،عالیه،،،چنده قیمتش؟

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝