2777
2789

تورخدا کمکم کنید خانمای باتجربه و سن بالاتر نظربدن خیلی حالم خرابه

من شوهرم از اول آدم رک و بی پرده ای بود جوری ک با نصف اطرافیانم درگیری لفظی داشته و الان با خیلیا قهریم بخاطر شوهرم و رفتاراش و عقیده داره ک خوبکاری میکنم و باید جواب آدمارو بدی فک نکنن خری یا خبریه...

داداشم قراربود یکاری واسمون بکنه ک اصلا براش کاری تداشت و یک ریال هم ب ضررش نبود و خیلیم ب زندگی ما کمک میکرد اینکار اما مرحله آخرش ک شده اومده الکی زده زیر همه چیز ک من نمیام و پشیمون شدم و شمام بیخیال بشید...شوهرمم عصبی شد هزارتا پیام فحش و بدوبیراه بهش داد اونم جوابشو داد و دعواشون شد و الان من موندم بینشون و مامانم زنگ زد گفت صبرمیکردید ببینید چی میشه بعد فحش میدادید الانکه بدتر کردید و دیگه گفته محاله براشون کاری بکنم 

شوهرمم گفت چون منت گذاشتن محاله دیگه ازشون قبول کنم 

با اینکه از شوهرم واااقعا دلم خونه و همه جا با اخلاقش منو کوچیک کرد اما الان حق باهاش بود...حالا میگه تو طرف منو نگرفتی و داری مودب و بی عرضه باهاشون تا میکنی و اصلا برات مهم نیست که یه روزی ۱تومن جهاز برات نخریدن و نزلشتن ما عروسی بگیریم و الانم اینطوری میکنن بازم سرشون میدی 

میخوام بدونم من این وسط چکارکنم؟؟؟؟؟هزارتا فحش بهم داده جوری ک الان شامم نخوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت بی تربیت و گستاخ و کم عقله 

این رک‌بودن نیست بیشعوریه 

داداشت بهتون بدهکار نبوده که 

بگو من طرف حقو میگیرم .........به حرفاش محل نزار براشم هیچ کاری نکن بگو همه مسائل مالی گردن خودته منو دخالت نده 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

شوهرت بی تربیت و گستاخ و کم عقله این رک‌بودن نیست بیشعوریه داداشت بهتون بدهکار نبوده که بگو من طرف ح ...

بهمون بدهکار تبود اما میتونست بگه ن نمیام و بره و ما کارمونو جوری دیگ درست میکردیم درسته؟

بهمون بدهکار تبود اما میتونست بگه ن نمیام و بره و ما کارمونو جوری دیگ درست میکردیم درسته؟

بعله درسته 

ولی طرف شوهرتو نگیر ازین پررو تر میشه طرف داداشتم نگیر چون شوهرت ازون کینه شتریاست خودتو بکش کنار 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خیلی حس بدیه...نمیدونم باید طرف کیو بگیرم اخه شوهرمم با سابقش گند زده

مفهمم چی میگی

الان به هیچ کدوم اصلا بی احترامی نکن . سعی کن شوهرتو آروم کنی .  رفت و آمد تم با خانوادت کم کن .   بگو ما که از کسی طلب نداریم . نیومد فدا سرت ما هم اگر کاری از دستمون بر اومد براش انجام نمیدیم . باهاشون قهر میکنیم . همین . 

مواظب باش آتیشی ترش نکنی😁

‌‌‌