m_li_ka مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 29 عنوان خانما بیاین 68 بازدید | 3 پست ببخشید، اینکه میگن شاید هورمونات بهم ریخته یا مشکل هورمونی داری. چطوری مشخص میشه ؟ درمان داره ؟من چند وقته لاغر نمیشم و چیزی هم نمیخورم در حدی که سرم گیج میره، ورزش هم میکنم ولی هیچی به هیچی، میگن که هورمونام مشکل دارن 1404/07/01 | 20:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاس_گلی۸۲۲۸ عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 4373 تیروئید کم کار ، کالری شماری نادرست ، تنبلی تخمدان ، مثاومت به انسولین باید بری دکتر زنان ازمایش بنویسه خدافظ 👋
m_li_ka مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 29 تیروئید کم کار ، کالری شماری نادرست ، تنبلی تخمدان ، مثاومت به انسولین باید بری دکتر زنان ازمایش بنو ... تیروئیدم خوبهکالری با برنامه میشمارم و فست میگیرم ۱۰۰ کالری در روزتنبلی دارم
maryambano_ عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 11455 تیروئیدم خوبهکالری با برنامه میشمارم و فست میگیرم ۱۰۰ کالری در روزتنبلی دارم تنبلی تخمدان باعث کند شدن متابولیسم چون عاملش مقاومت انسولینی هست اول تغذیتو درست کن متمرکز شو رو کاهش مقاومت انسولین بعدم ورزش خاص خودشو انجام بده تا بدنت وزن گم کنه