2777
2789

من ۱۹ سالمه و با اقایی که تفاوت سنی زیادی داریم توی رابطه هستم و به خاطر تفاوت سنیمون مامانم اصلا راضی نیست و من پنهونی‌ دارم ادامه میدم 

یک ساله میشناسمش و همون اوایل آشنایی مامانم فهمید و باهام دعوا کرد و جو خونم خوب نبود من رفتم بهش گفتم اونم با حالت خنده بهم گفت خالا من کی بیام خواستگاریت‌ 

من به خاطر مامانم به ذره فاصله گرفتم با اینکه خیلی دوسش دارم

دوباره رابطمو باهاش صمیمی کردم( بیشتر باهاش میرم بیرون بیشتر حرف میزنیم) اونم انگار منو بیشتر از قبل دوست داره 

یه بار با دوستامون رفتیم بیرون 

من عقب نشسته بودم و دوستم اونم با دوستش جلو 

نمیدونم چه حرفی افتاد به دوستش گفت من و تو باهم میریم عروسیش(یعنی عروسی من)

بعد من از تو اینه چپ چپ نگاش کردم برگشت به دوستش گفت آخه من هرچی میگم بیا زن من شو زن من شو میگه نمیخوام به نظرت به زور میشه کاری کرد اونم گفت نه حاجی هیچی به زور نمیشه ولی این بار لحنش جدی بود من هیچی نگفتم  

اما خودش تا حالا درباره اینکه بیا زن من شو بهم هیچی نگفته نمیدونم شاید از جواب من مطمین نیست چون خانوادم قبول نمیکنن

به نظرتون به شوخی یه چیزی میپرونه؟؟یا نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میخواد عشق و حال کنه اگه میخواست تا الان چند بارمیومد پیش مامانت تا راضی شه

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

آخه میدونی من چی میگم اگه شوخی بود پیش خودم میگفت چرا پیشه‌ دوستش این حرفو زد اخه

دوستش هم یکی لنگه ی خودشه،گول این حرفا رو نخور و به حرف مادرت که صلاحت رو میدونه باش

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

ببخشید ولی نمیخوادت

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚