2777
2789
عنوان

بافروشنده پرده مشکل برخوردیم

312 بازدید | 24 پست

سلام خانمها شب بخیر 

پرده سفارش دادیم جمع مبلغ ۱۳ میلیون شد ۷ تومن بیعانه پرداخت شد و گفتن دوهفته دیگه اماده و نصب میکنن و هیچ توافقی مبنی بر پرداخت الباقی مبلغ قبل نصب نشده بود از مغازه رسیدبم خونه طرف پشت هم زنگ زنگ زنگ که باقی پول رو باید بدید من چوب پرده میخام بخرم ( دروغ میگه خودمون دیدبم همه چی رو موجودداشت ) . 

حالا از شانس بد مادرمنم فاکتور و رسید بیعانه پرداختی رو برنداشته و‌عملا چیزی دستش نیست طرفم میدونه میگه بایدتسویه کامل بشه بعد تحویل بده و میگه عرف بارار پرده این هست من از عرف اینا خبر ندارم اما میدونم پول کامل بده دیگه باید بدویم دنبالش و مارو اذیت خواهد کرد 

سوالم اینه واقعا عرف بازار پرده اینه ؟ تجربه مشابه داربن

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترن کاربا رئیس اتحادیه پرده فروشان شهرتون تماس بگیربهترین کار هست

نظرخودمم اقدام قانونی هست داره حرف زور میزنه 

مادر و خاله منم ساده گیراورده

باید موقع تحویل تسویه حساب کنید  شما درسته فاکتور ندارید ولی پول به حسابش واریز شده اونم حتما فاکتور کنده شده جاش هست تو دفترچه هیچ مسئله ای نیست شما برید بگید تو که هنوز پارچه نخریدی برش هم نزدی ماهم پول نداریم پولمون بر گردون بنظرم تلفنی باهاش صحبت کن وصداش رو ضبط کن

نه میان وصل میکنن بقیه پولو بعد نصب پرداخت میشه

منم همین میگم بخدا 

ما مبلم سفارش دادیم بیعانه دادبم و روز تحویل تسویه کردیم این از خودش قانون دراورده

کامل که پرداخت نمیکنن قبل تحویل و نصب، 

ببین عزیزم تجربه مشابه داشتم، یه مبلغی رو زده  بودیم برای پرده سرا، مشکل اینجا بود دوماه مارو سرکار گذاشت، بحثش این نبود بقیه پولو بزنید کلا سرکارمون گذاشته بود، امروز و فردا میکرد و دوماه ژول داد، کاریکه قرار بود کمتر از یکهفته تحویل بده، نزدیک عروسی بود، تو شهرخودمونم نبود، همسرم رفت با یه پرده سرا تو همون شهر ماجرا رو درمیون گذاشت و ادرس اتحادیه رو گرفت و ربتیم اتحادیه، صبح رفتیم اتحادیه، فرداش پول رو برگشت داد

تو شهر خودمون از پرده سرای دیگه صحبت کردیم و پرده گرفتیم

باید موقع تحویل تسویه حساب کنید شما درسته فاکتور ندارید ولی پول به حسابش واریز شده اونم حتما فاکتور ...

اره منم همین میگم پسرخاله م میگه نه پولو بدیم حق بااونه 

حالااز شانس خوب کارت هم نکشیدچون ممکن بودمارتخوان به نام خودش نباشه رسید انتقال پول با گوشی هست که به کارت خودش ریختیم 

صدلی ضبط شده ادله قوی نیس اماره حساب میشه از منم حسلب میبره گوشی رو من میگیرم زود خدافظی میکنه

کامل که پرداخت نمیکنن قبل تحویل و نصب، ببین عزیزم تجربه مشابه داشتم، یه مبلغی رو زده بودیم برای پرد ...

دقیقا همینه عزیزم من مطمینم پولو بدیم دستمون هیچ جا بند نمیشه 

من شده کارزندگیم تغطیل کنم اینکارو میکنم اما حال این شیاد جا میارم دیده مادرم و‌خاله م سن شون بالاس داره اذیت میکنه

نظرخودمم اقدام قانونی هست داره حرف زور میزنه مادر و خاله منم ساده گیراورده

دیکه بالاخره یه رسید پرداختی دارین که حرفتون برسه

باید بقیه پولو بعدش بگیره شاید مشکلی چیزی داشتع باشه

نظرخودمم اقدام قانونی هست داره حرف زور میزنه مادر و خاله منم ساده گیراورده

برید پول پس بگیرید یه پرده فروش دیگه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)