2777
2789

اون موقعه تایپک زدم جواب ندادین بجز یه نفر میشه بهم بگید علت عقب افتادن پریود چیه من باید امروز میشدم ولی نشدم مجردم

پسرا به من درخواست دوستی ندین من قبول نمیکنم من اهل رل زدن باهاتون نیستم مزاحم نشید 😠😠😠😠😠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

الان فکر کردی مریم مقدس شدی؟؟؟!

دیگه چرا این همه عجله و نگرانی ؟!

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

چرا من به کاربریت شک کردم که خانم یا آقا؟؟؟!

اخه کدوم دختر یا خانمی با یه روز این همه دلشوره میگیره😐

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

چرا من به کاربریت شک کردم که خانم یا آقا؟؟؟!اخه کدوم دختر یا خانمی با یه روز این همه دلشوره میگیره😐

نه ولی من همیشه سر موقعه میشدم واسه همون گفتم

پسرا به من درخواست دوستی ندین من قبول نمیکنم من اهل رل زدن باهاتون نیستم مزاحم نشید 😠😠😠😠😠