پسری ک با ی دختر یکسال درارتباطه و ی دختر دیگه رو دانشگاه میبینه و بعد دوماه اوکی میشه بااون دختر ک تو دانشگاست با وجود کلی مشکلی ک تو رابطه اول داره تمومش میکنه و میاد سمت دومی ،دومی از هیچی خبرنداره و بعد مدتی متوجه میشه و ب پسره میگه برگرد سمتش و پسره میگه نمیخوام ودیگه تموم شدست برام وخیال دختره رو راحت میکنه دختراولی تا ده ماهی ک اینا باهم دوستن همش التماس پسره میکنه برگرده و دختر و پسره رو حتی باهم بغل هم چندبارمیبینه بازم دست بردار نیست کلی واسطه تا بالاخره بعد کات رابطه دومی بازم انگار رابطه اولی برقرار میشه ایا این رابطه ب ازدواج ختم میشه با وجودی ک ی جاهایی پسره خوب دختر اولی رو هم گفته اما خب بخاطر دومی ی زمانی ترکش کرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا رابطه ها اینقدر عجیب و غریب و سست شدن؟اصلاً اعتمادی به اون پسر هست دوباره نره یه سمت دیگه؟عجیبه ...
نظر شماهم اینه ک الان ک با دختر اولیه هست ممکنه دوباره خیانت کنه بهش ؟ ب نظرتون برای لج بازی با دومیه اوکی نشده ؟ اولی رو برا ازدواج میخوادش ب نظرتون ؟