2777
2789
عنوان

آیدا رفت عشق ابدیی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 33 پست

حقیقتش اینه که دیگه اعصابم نمی‌کشه که عشق ابدی ببینم

و بنظرم اون جذابیت فصل اول رو اصلا نخواهد داشت

یعنی اون دعواها و دراما ها اصلا واقعیت نخواهد داشت

اینا کار گزیده ان دیگه اتو نمی‌دن دست کسی

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

عه؟ ن بابا پیشونیش خیلیی بلنده😅

ولی من از فیس و ابنا خوشم اومد از همه دخترا خوشگلتره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرکنم فقط منم ک ندیدم

منم عشق ابدی ندیدم ی خاطر آیدا میخوام فصل 2 رو ببینم

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

نهتو استانبوله

ع

مگه همون که آیسان اسلامی رید بهش رو نمیگی؟

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

حقیقتش اینه که دیگه اعصابم نمی‌کشه که عشق ابدی ببینمو بنظرم اون جذابیت فصل اول رو اصلا نخواهد داشتیع ...

دقیقا 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

وای تازه فهمیدم کجا دیدمش هی میگم این دختره قیافش آشناست

عه😂🫠

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

حقیقتش اینه که دیگه اعصابم نمی‌کشه که عشق ابدی ببینمو بنظرم اون جذابیت فصل اول رو اصلا نخواهد داشتیع ...

دقیقا 

ما عادت داشتیم به اون خزو خیلا 

اینا زیادی باکلاسن😁

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

عمگه همون که آیسان اسلامی رید بهش رو نمیگی؟

نه 

اسم اون دختره سیمین هس اشتباه نکنم 

سیمین تو دوبیه

تو فصل جدید این دختره بلدا خیلی زیاد وایب ماهرخ میده 

نه اسم اون دختره سیمین هس اشتباه نکنم سیمین تو دوبیه

اها

ولی خب برای من مهم نیس چون نگاه نمیکنم😂😂😂

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

تو فصل جدید این دختره بلدا خیلی زیاد وایب ماهرخ میده

ندیدمش ک 

بلدا رو نمیشناسم😂

دقیقا ما عادت داشتیم به اون خزو خیلا اینا زیادی باکلاسن😁

من یه قسمت تو اینستا دیدم یارو داشت انگلیسی صحبت میکرد!!!لول برنامه رو مثلا برد بالا😂😂😂

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍