عزیز دلم منم لتروزول خوردمچند ماه پلی کیستیک بود ماه آخر پریودم طولانی شد تا روز ۱۹ ام سیکل لکه بینی داشتم همونماه با لتروزول باردار شدم احتمال زیاد بارداری عزیزم
عزیز دلم منم لتروزول خوردمچند ماه پلی کیستیک بود ماه آخر پریودم طولانی شد تا روز ۱۹ ام سیکل لکه بی ...
۶ روز گذشته وای توکلم فقط به خداست دیروز بی بی زدم منفی بود امروز زنگ به دکترم زدم گفت برو از بده بی بی مطمعن نیست وای ینی میشه منم مامان شم قربونت برم مرسی از دعای قشنگت خدا بچه های شمارم سالم در پناه خودش حفظ کنه
مرسی عزیزم وقتی اینجا دعای بچه ها را میبینم دلم روشن میشه خیلی برام سخت بود با این شرایط کنار اومدن از وقتی این اتفاق برام افتاد عضو نی نی سایت شدم تا یکم با حرف بچه ها آروم بشم با اینکه خانواده خودم هم خیلی کمکم کردن تا با شرایط کنار بیام انشالله به زودی زود هممون مامان بشیم😊
خب شاید لقاح دیر صورت گرفته آخرین اقدامت چند روز قبل موعدت بوده
فکر کنم ۲;۳روز قبل موعد بود
من رفتم دکتر چوبساز گفت تنبلی تخمدان دارم بخاطر اضافه وزن بهم متفورمین و لتروزول داد و امپول hc از ۳ پریم تا ۹ پریم روزی ۲ تا متفورمین و ۲ تا لتروزول خوردم بعدش باز رفتم دکتر گفت فولیکولات پیشرفت داشته ولی هنوز به ۱۰ نرسیده گفت ی خشاب دیگه لتروزول بخور که خوردم متفورمینم میخورم امپولمو نزدم چون گفته بود بعد امپول یک شب در میون نزدیکی کنم چون تو عید بودم و شهرستان بودیم نمیتونستیم بخاطر همین امپولمو نزدم حالا ینی میشه باردار باشم
مرسی عزیزم وقتی اینجا دعای بچه ها را میبینم دلم روشن میشه خیلی برام سخت بود با این شرایط کنار اومدن ...
خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید دره دیگری من ایمان دارم هیچ کاریش بی حکمت نیست منم ۱ سالو نیمه تو اقدامم توکلمم فقط به خداست چون میدونم بالاتر از اون معبودی نیست و همه ی پشت و پناه بندشه
اول توکلت به خدا باشه بعدم باز توکلت به خدا باشه خدایی که من میشناسم بندشو نا امید نمیکنه