2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 33 پست
ینی باردار شدید وای ینی میشه منم حامله باشم شش روزه عقب انداختم پریم منظم نبود ولی اکثرا جلو مینداخت ...

عزیز دلم منم لتروزول خوردم‌چند ماه پلی کیستیک بود ماه آخر پریودم‌ طولانی شد تا روز ۱۹ ام سیکل لکه بینی داشتم همون‌ماه با لتروزول باردار شدم احتمال زیاد بارداری عزیزم

چند روز از موعدت گذشته 

بی بی چک یا هزمایش ندادی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم منم لتروزول خوردم‌چند ماه پلی کیستیک بود ماه آخر پریودم‌ طولانی شد تا روز ۱۹ ام سیکل لکه بی ...

۶ روز گذشته وای توکلم فقط به خداست دیروز بی بی زدم منفی بود امروز زنگ به دکترم زدم گفت برو از بده بی بی مطمعن نیست وای ینی میشه منم مامان شم قربونت برم مرسی از دعای قشنگت خدا بچه های شمارم سالم در پناه خودش حفظ کنه

اون خدایی که من میشناسم بندشو نا امید نمیکنه  
مرسی گلم بابت دعای قشنگت،نزدیک پریودم لک لانه گزینی دیدم بی بی مثبت شد 30روزم که تمام شد فرداش آزمای ...

انشاالله که خدا به دلت نگاه کنه و سریع مامان شی

انشاالله که خدا به دلت نگاه کنه و سریع مامان شی

مرسی عزیزم وقتی اینجا دعای بچه ها را میبینم دلم روشن میشه خیلی برام سخت بود با این شرایط کنار اومدن از وقتی این اتفاق برام افتاد عضو نی نی سایت شدم تا یکم با حرف بچه ها آروم بشم با اینکه خانواده خودم هم خیلی کمکم کردن تا با شرایط کنار بیام انشالله به زودی زود هممون مامان بشیم😊

خب شاید لقاح دیر صورت گرفته آخرین اقدامت چند روز قبل موعدت بوده

فکر کنم ۲;۳روز قبل موعد بود 

من رفتم دکتر چوبساز گفت تنبلی تخمدان دارم بخاطر اضافه وزن بهم متفورمین و لتروزول داد و امپول  hc از ۳ پریم تا ۹ پریم روزی ۲ تا متفورمین و ۲ تا لتروزول خوردم بعدش باز رفتم دکتر گفت فولیکولات پیشرفت داشته ولی هنوز به ۱۰ نرسیده گفت  ی خشاب دیگه لتروزول بخور که خوردم متفورمینم میخورم امپولمو نزدم چون گفته بود بعد امپول یک شب در میون نزدیکی کنم چون تو عید بودم و شهرستان بودیم نمیتونستیم بخاطر همین امپولمو نزدم حالا ینی میشه باردار باشم

مرسی عزیزم وقتی اینجا دعای بچه ها را میبینم دلم روشن میشه خیلی برام سخت بود با این شرایط کنار اومدن ...

خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید دره دیگری من ایمان دارم هیچ کاریش بی حکمت نیست منم ۱ سالو نیمه تو اقدامم توکلمم فقط به خداست چون میدونم بالاتر از اون معبودی نیست و همه ی پشت و پناه بندشه 

اول توکلت به خدا باشه بعدم باز توکلت به خدا باشه خدایی که من میشناسم بندشو نا امید نمیکنه

فکر کنم ۲;۳روز قبل موعد بود  من رفتم دکتر چوبساز گفت تنبلی تخمدان دارم بخاطر اضافه وزن بهم متف ...

منم اون ماه سونو دادم گفت فولیکول تشکیل نشده در حالی که آمپولو هم به همین خاطر نزدم

شما نگو بعده سونو چند روز بعدش فولیکول تسکیل شده بود 

مطمینن بارداری عزیزم

منم اون ماه سونو دادم گفت فولیکول تشکیل نشده در حالی که آمپولو هم به همین خاطر نزدم شما نگو بعده سو ...

وای خدا یا حاجت دل همرو بده 

توکلم به خداست خودش انشاالله کمکمون کنه 

خیلی ازت ممنونم ی عالمه بهم انرژی دادی انشاالله خداجونم حاجت دل تورم بده لرای عزیزم

منم اون ماه سونو دادم گفت فولیکول تشکیل نشده در حالی که آمپولو هم به همین خاطر نزدم شما نگو بعده سو ...

لرا جون ی سوال دیگه علایم چی بود