2777
2789

من همسرم ۳سال ازدواج کردیم وبه لطف خدا زودی صاحب دوقلو دوتا پسرخوشگل شدیم همسرم خیلی مرد منظم مودب خوش زبون و زن و بچه دوستیه همیشه هم احترام منو داره منتها یکسال بیشتر دوقطبی شده یه سری مسائل داشتیم ویه سری سختیاپشت سرگذاشتیم که هم باعث شد من تغیرکنم هم اون ولی اون بیشتر خیلی بحث داشتیم حتی تویه بحثمون دست گزاشت گلوم خفم کنه منم زدم سیم اخر که اومد انقدر گریه کرد وطلب بخشش کرد تا بخشیدمش تونداریش همه طلاهامو فروختم جای قسطاش خانوادم وخانوادش حمایتش کردن منتها یه هفته عاشق ومعشوق یه هفته قاتل ومقتول که منو به چشم دشمن خودش میبینه چندروز پیش گل گرفت برام حرفای عاشقانه امروز رفتم بیدارش کنم بیا کمکم بچه هاروربگیرچنان عربده ای کشید رفتاراش باعث شده منم عصبی بشم نتونم درست با بچه هام رفتارکنم بهشم گفتم منتفرم ازاین رفتارات الان اومد بوسم کنه دستشو زدم کنار گفتم بوستو واسه خودت نگهدار حوصله این رفتاراتو ندارم برواونور گفت واقعا رفتارت زشته گفتم مشخص کی رفتاراش زشته بعدشم خدافظی کرد رفت بخدا اصلا زمین تااسمون شخصیتش تغیرکرده اعصاب نزاشته برام یکم میخام حالم خوب باشه نمیزاره لااقل انرژی برا دوقلوهام بمونه یه ادم با دوشخصیت خودشم که اصلا قبول نداره حرفای منو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی مریضی سختیه زندایی منم داره 

فقط توروخدا هر دکتری ببرش بهش برس نذار از حدش خارج بشه الان بیچاره زنداییم انقدر حالش بد شده که بستری هم کردن .الانم عین یه تیکه گوشت شده بخاطر داروهای زیادی که داره توان نداره یه چایی بذاره

خیلی بیماری سختیه ولی نذار از حدش بگذره 

واسه تشکر از پستای خوبم                   بوسم کنید . لایک  دیگه کهنه شده😂😘