2777
2789

رابطه م باهاش گرم و صمیمی نیس چون خیلی اعل نیش و کنایه س

دوری ودوستی ام

در حد اینکه شام بیاد بره اوکی ام ولی چندروز بمونه نه...

بشدت دخالت میکنه تو هرچیزی

از اوناست که گوشه گوشه خونه رو دست میزنه ببینه خاک داره یا نه یا هی ایرادای الکی بگیره

تو‌یه شهریم نمیفهمم برا چی باید بمونه

واقعا سختمه

چجوری به شوهرم بگم که بگه نیاد ؟

بنده خدا به یه دختر ناتوان جسمی هم داره که مای بیبیش می‌کنه من خییییییلی تبم بده و تواین جور موارد وسواسی ام

میدونم بزارتش رو تختم باید حتما تشکمو بشورم ولی شوهرم عمرم بده قالیشویی

اصلا سختمه صبونه آماده کن ناهار آماده کن شام بزار و....

اهل کمک کردنم نیست که .. فقط میخاد ایراد بگیره

(من هرسال از اول مهر ) شبا غذا دو وعده ای میزارم که بچم ظهر از مدرسه میاد ناهار آماده باشه 

چون عادت به خوابیدن دارم نمیتونم زود بلند شم که ۱۲ ناهار آماده باشه چون سردرد میگیرم😬

حالا موندم چکار کنم😭😭😭😭😭بخابم یه جور ایراد میگیره دو وعده ای هم که نمیشه گذاشت نخابم صبح زود پاشم تا شب از سردرد میمیرم

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

دیشب با زبون خوش به شوهرم گفتم پنجشنبه بریم خونشون سر بزنیم حتما دلشون تنگ شده 

گفت خونه ی منه دوست دارم مامانم بیاد یه هفته بمونه

فهمید چی میخام بگم☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این شرایط هر دو طرف حق دارن ادم میمونه چی بگه .

نمیدونم بخدا 

من عروس بد ذاتی نیستم بخدا

حتی گفتم ظهر برا ناهار بیان خواهرتم بیاد بعده شام شب برسون خونشون نمونن چند روز 

شوهرم قاطی کرد که خونمه میخام یه هفته بمونن

نمیفهمم برا چی بمونن 

تا خونشون یه رب بیست دقیقه راهه 

واسه تشکت محافظ تشک بگیر بعد روش دو لا پارچه ی ملافه ای بکش بعد رفتنشون پارچه ها رو بنداز ماشین لباسشویی بشوره.

واسه ناهارم نصف کارات رو شب بکن الباقیش رو ظهر بیدار شدی بزار زودپز

صبحانه م بنداز گردن همسرت

نمیدونم بخدا من عروس بد ذاتی نیستم بخداحتی گفتم ظهر برا ناهار بیان خواهرتم بیاد بعده شام شب برسون خو ...

میدونی بعضی وقتا ادما نیاز دارن چندروزی روحیشون عوض بشه . 

شاید برای همون میخوان بیان . 

نمیتونی شرایط یه سفر چندروزه رو جور کنی ببریدشون یه مسافرت

اینجوری هم اونا روحیشون عدض میشه هم شما کمتر اذیت میشی 

من ؟ نهباره اول که میخان بیان بمونن

یکی دقیقا مشکل مثل شما بود. من اول فکر کنم این تایپک برای سالها قبله یهو اومده بالا

شاید چند روز بیشتر نمونن؟؟  یادمه اونجا گفته بودن ی پتو  مسافرتی چیزی زیر خواهرش پهن کنید موقع عوض کردن چیزی کثیف نشه. خودت میگی بعد دوازده سال داره میاد یکم شوهرت گناه داره تحمل کن. فکر کن مامان خودته

واسه تشکت محافظ تشک بگیر بعد روش دو لا پارچه ی ملافه ای بکش بعد رفتنشون پارچه ها رو بنداز ماشین لباس ...

اصلا مسئله تشک نیس 

اون به درک

فوقش یه تشک مهمان میدم بندازه زیرش 

من مسئله م چند روز مونده 😬😬😬

یکی دقیقا مشکل مثل شما بود. من اول فکر کنم این تایپک برای سالها قبله یهو اومده بالاشاید چند روز بیشت ...

من کلا مهمون دار نیستم 

آدم چند روز مهمونی داری نیستم

چون مادرشوهرمه نمیگم

مامان خودمم یه روز مهمون داری میکنم😁 البته که تا حالا مامانم اینا نیومدن بمونن با اینکه فاصله ی خونه مامانم اینا با ماشین یک ساعتو نیم راهه ولی هیچوقت نموندن حتی برا خاب

ولی در کل برام فرقی نداره خواهرمه مادرشوهرمه دوستمه 

کلا سختمه