2777
2789
عنوان

بیاین بگم چطوری شوهرم ابروم برد

| مشاهده متن کامل بحث + 4802 بازدید | 119 پست
عزیزم میگم با شماره خودش ریجستر کرد بقران خدا بزنه توکمرم اگر فکر کنید دارم دروغ میگم اصن نمیفهمم چی ...

نمیگم که دروغ میگی

اما باهاش تعارف نکن

بهش بگو گوشی رو برا من خریدی یا برا خودت؟

همونجا هم باید بهش میگفتی گوشی قبلی تورو نمیخااام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش پس بگیر الان کوتاه بیای همیشه همینکار میکنه مگه ارزش شما کمتر از اون گوشی بوده که این حرکت مزخرف ...

خودم میگم هیچکدوم ازگوشی هارو ازش نگیرم اصن نمیدونم چی بگم گیجم گیججج هنگگگ باورنمیشه

نمیگم که دروغ میگیاما باهاش تعارف نکنبهش بگو گوشی رو برا من خریدی یا برا خودت؟همونجا هم باید بهش میگ ...

گفتم گوشیت نمیخوام 

سوپرایزتم نمیخوام

خودم گوشیم خوبه

بعد هعی میگفت حس میکنم ناراحت شدی😐😐😐😐

بچه ها ببخشید نمییتونم جواب بدمهنگم هنگگگگفت گوشی خوبیه بردش اصن نمیفهمم باید چ تصمیمی بگیرم

باید بهش بگی چرادجلو مادرم گفتی  

حالا که گفتی خودت کمکاعتبار میشی جلو خانوادم میگن رو حرفش وای نمیسته

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
گفتم میدونی چی گفت؟گفت جوگیر شدم نباید میگفتم همین

پس دبگه باید باواینواخلاقش کنار بیای فرداد روز کلی مهمون‌دعوت میکنه میربزه سرت میگه‌جو گیر شدم 

کادو زیاد به اینو و اونومیدهدمیگهدجو گیر سدم

تو عروسیا با زنها و دخترادمیرقصه بگو لخند میکنهوخود شیربنی میکنهدمیگه جو گیر شدم 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا