2777
2789
عنوان

علائم بارداری

98 بازدید | 8 پست

من تنبلی دارم و دوماه قبل داروهای هورمونی و‌آمپول آزاد سازی زدم با تخمک های خوب اما باردار نشدم ضخامتم پایین بود وضعیت شوهرم عالیه 

این ماه دیگه دارو مصرف نکردم  از روز دهم ترشح تخمک گذاری داشتم از امروز سینه درد و دردهای پریودی 

بارداری های قبلیم هم از این موقع سینه درد می‌گرفتم الان عکس تاپیکمو‌ میفرستم

بنظرتون دارو های ماه قبل اثرش مونده؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروها که اثرش میره ولی انشالله بارداری

دوماه پیش که همه چیم خوب بود زیاد امید داشتم به بارداری 

اما از یک هفته قبل پریود سینه دردم شروع شد و بعد پریود شدم 

این ماه از دوهفته قبل شروع شده

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

تا چهل روز ناشنا دمنوش رازیانه بخور واس تنبلی تخمدانت

عکس تاپیکمو‌ ببین

دوماه پیش که همه چیم خوب بود زیاد امید داشتم به بارداری اما از یک هفته قبل پریود سینه دردم شروع شد و ...

پناه برخدا 

زیاد نمیشه به علایم دل بست 

ولی انشاالله بارداری

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
پناه برخدا زیاد نمیشه به علایم دل بست ولی انشاالله بارداری

آره خب...با داروها که همه چی عالی بود باردار نشدم حتی بی بی چکم مثبت شد روز موعدم اما فرداش پریودشدم