2777
2789

دخترم کلاس پنجمه. قدش ۱۴۰. تحت نظر فوق تخصص غدد هست ولی امروز پریود شد

دکتر گفته بود بعد پریود ۱۰ سال نهایتا بلند میشه

الان اومدم دکتر غدد ببینم چی میگه. میشه بگید بعد پریود چقدر قد کشیدید؟

زندگی زیباست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم اتفاقا یازده سالشه تازه اینجوری شده انقدر ناراحتیم قدش البته کوتاه نیست خواهرم ۱۶۰ هست

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

راسش بقیه رونمیدونم ولی من قدم همونقدموند،اماخاهرم 6سانتی تغیرکرد

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

من یادمه بعدش قدم بلند تر شد فقط

من کلاس ششم شدم

فک کنم ۱۵٠ بودم

۱۶٠ شدم

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

دختر من تقریبا همین سن بود که پریود شد. قدش ١٥٣ بود و الان ١٦٣ (تقریبا در مدت دو سال). ولی نمی دونم بلندتر میشه یا نه. دختر من به شدت کم غذا و بد غذاست و تقریبا هیچ سبزیجات پخته یا حبوباتی نمی خوره. خوابش هم از نوزادی کم بود.‌ قد خودم ١٦٨...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم