2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو جعبش دکترش نوشته هر ۱۲ ساعت ۲و نیم سی سی فقط نگفته که چند روز بدم شما مطمئنی که یک هفته هست ؟

تا وقتی که تموم بشه باید داد ،درسته حتما من اشتباه کردم همون 12ساعت ولی تا تموم شدن دارو ادامه بده چون باید عفونت ریشه کن بشه نه اینکه فکر کنی بچه بهتر شده دیگه ندم

رو جعبش دکترش نوشته هر ۱۲ ساعت ۲و نیم سی سی فقط نگفته که چند روز بدم شما مطمئنی که یک هفته هست ؟

سفکسیم معمولا یک هفته مرتب باید خورده بشه

البته دکتر تعداد روزها رو میگه

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

والدین گرامی، اگه تمایل داشتین برای زبان فرشته های عزیزتون سرمایه گذاری کنید تا بتونن مثل ی آمریکایی صحبت کنن، بنظرم ایشون فوق العاده است مدرس زبان انگلیسی نیتیو لایک، روشش هم بصورت بازی و سرگرمی 09124480430، من دخترم انقدر که معلمش رو دوست داره مارو دوست نداره.