2777
2789

من شاغلم.هم شغلم خوبه هم درامدم.و درامد شوهرم خیلی از من بیشتره..منظورم اینه که برای پول سر کار نمیرم.به خاطر موقعیت اجتماعی و تحصیلاتی که براش زحمت کشیدم میرم.اما حالا که باردارم نگران اینده ی بچه م هستم.همش توی فکرم

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

نوجوونی همش فکر میکردم در آینده صبح تا آخر شب سر کار برم   . وقتی دوران دانشگاه و متاهلی همزمان شد خیلی سخت گذشت .تموم که شد تصمیم گرفتم بمونم خونه . علاقه به خونه داری هم داشتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنی ک شاغله و کار خونه هم به عهدشه در حق خودش ظلم میکنه

ولی اونی ک همسرش نصف کارای خونه داری انجام میده خیلی خوبه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
من مغازه دارم خودم خیلی خوبه هر وقت دوست دارم میرم لیسانس داشتم کار گیرم نیومد منم ساکت نشستم و واسه ...

عالیه افرین

منم اگه کارمند نمیشدم حتما ارایشگاه میزدم خ دوست دارم

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

من تقسیم وظایف بر اساس جنسیت اونم اینقدر ناعادلانه رو نمیتونم بپذیرم

مرد شغل داشته باشه و از نظر مالی مستقل باشه و زن خانه داری کنه و وابسته مالی باشه

ضمنا خودم شغل ندارم ولی هیچ وقت به خودم نمیگم خانه دار میگم بیکار!

تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 

شاغل بودن تجربت رو میبره بالا

روابط اجتماعیت ارتقا پیدا میکنه

جلوگیری از افسردگی

و از همه مهمتر حس خوب مفید بودن👍 و یه استقلال شیرین

من سالهاس که شاغلم. اگر میتونید حتما تجربه کنید. ازتون شیر زن میسازه

میدونی عزیزم خوبیش اینه هر وقت عشقمه میرم کارای خونمو هم انجام میدم هم به تفریحم میرسم

اقای خودتی اینجوری

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
من دوس دارم خانه داری کنم و به عشق و حال و تفریحم برسم شوهرمم همش به کارتم پول بریزه خرج کنم😀

این از کتاب سوسمار ها گیاه خوارند و پرواز میکنند بود!😐😂

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

استارتر شما خانمی یا آقا? و اگه خانمی چرا اسم پروفایلت اینه? اسم هوشمندانه تری انتخاب میکردی!

تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم»