2777
2789
عنوان

خستم خیلی از بچه داری و مادر بودن

106 بازدید | 10 پست

بچم دو هفته دیگه 3 ماهه میشه شب 5 یا 6 ساعت میخوابه ولی روزا بی قرار،خسته شدم،الانم تو مرخصیم ترجیح میدم جای بچه داری برم سرکار،الان تو وضعیتی هستم نه حقوقی دارم یسری قسط عقب مونده از یطرف با بچه موندم چطور به کارام برسم قبلا خونم تمیز بود الان نهایت برسم غذا درست کنم یا ظرف بشورم گاهی هم تند جارو میکشم،شستن لباس بچه و رسیدگی کامل بهش کل وقتمو میگیره

خواهشا قضاوت نکنید خب سخته

حق داری خانومی 

سعی کن برنامه ریزی بکنی

بچت شاید رفلاکس داره

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا حق داری

نوزاد همه ی وقت و انرژی ادم رو میگیره

ادم رو بی حوصله میکنه

اخه یه موجوده ناتوانه که هیچ کاری ازش نمیاد

ولی همین موجود همه ی وجود شماست

سعی کن با بقیه در ارتباط باشی

روزی یکی دوساعت با شوهرت باشه و تو برای خودت باشی

خسته نباشی عزیزم مامان قوی .. الان ازت توقع نمیره خونت برق بزنه یا آشپزی مفصل انجام بدی .. روزای سخت و پر چالشیه .. داری عالی پیش میری 💟

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

خب همه همینن 

همه اونایی که بچه دارن واقعا خونه هاشون مثل قبل صد درصد هروز تمیز نیست مخصوصا اونایی که بچه هاشون عین بچه شماس

چرا واقعا به خودت سخت میگیری

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من پارسال تو شرایط الان تو بودم

بعد ده سال از کار بیکار شده بودم بچه کولیکی منی ک هر روز میرفتم سرکار الان خونه نشین شده بودم.

اما رفته رفته بهتر شد البته بماند ک از وقتی راه افتاده خوابش کم شده و من بیشتر در حال دوندگی هستم اما بنظرم نسبت ب ۶ ماه اول بهتره