بچم دو هفته دیگه 3 ماهه میشه شب 5 یا 6 ساعت میخوابه ولی روزا بی قرار،خسته شدم،الانم تو مرخصیم ترجیح میدم جای بچه داری برم سرکار،الان تو وضعیتی هستم نه حقوقی دارم یسری قسط عقب مونده از یطرف با بچه موندم چطور به کارام برسم قبلا خونم تمیز بود الان نهایت برسم غذا درست کنم یا ظرف بشورم گاهی هم تند جارو میکشم،شستن لباس بچه و رسیدگی کامل بهش کل وقتمو میگیره
به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
همه اونایی که بچه دارن واقعا خونه هاشون مثل قبل صد درصد هروز تمیز نیست مخصوصا اونایی که بچه هاشون عین بچه شماس
چرا واقعا به خودت سخت میگیری
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........