2777
2789
عنوان

کنکور405🌱

112 بازدید | 16 پست

امروز اولین روز پاییزه

اومدم همین بنویسم و برم...

به خودم قول میدم یجوری بجنگم امسال که آخرین پاییزی باشه که من درگیر کنکور هستم🙂

سال بعد این روزا میخام برم کتابای آناتومی بخرم وسایل دانشگاهمو آماده کنم و مسیر جدید زندگیمو شروع کنم(:

میدونم كه هیچی پیش خدا غیرممکن نیست

مشکلات زیاده ... غم نبود پدر سخت تر...

برام دعا کنید تا پشتکار داشته باشم و کم نیارم شاید دعای یکی از شما شد برام معجزه🌱✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم موفق باشی❤️
منم شرایط برم سخت بود زندگی باهام سخت تا کرد و پشت کنکوری شدم و برا 405 تلاش میکنم

و بهت توصیه میکنم تمام تلاشت رو بکنی و بدونی هر روزی که میگذره فوق العاده ارزشمنده 

امیدوارم موفق باشی❤️منم شرایط برم سخت بود زندگی باهام سخت تا کرد و پشت کنکوری شدم و برا 405 تلاش میک ...

انشالله توام موفق باشی عزیزم🥺

مشکلات همیشه هست سختی هم همیشه هست

قوی بودن یعنی بتونیم از بین همشون جوونه بزنیم و رشد کنیم

شما تلاش کن قطعا خدا میبینم مطمعانم 💗

امیدوارم سال بعد تایپیک رسیدن به هدفتو ببینم

انشالله توام موفق باشی عزیزم🥺مشکلات همیشه هست سختی هم همیشه هستقوی بودن یعنی بتونیم از بین همشون جو ...

خیلی ممنونم💋

درسته ولی زندگی برا بعضیا بعضی مواقع خیلی سخت میشه من نتونسته بودم زیر تخریب های مادرم و مدیرم دووم بیارم بعضی حرف های بعضی نزدیکان فراموش نمیشه بعد هر روز امتحانات سخت مدیران سمپاد فرصت دوباره ترمیم بهم نمیداد روز های سختی برام بود و خوشحالم تموم شدن حالا میتونم هرجور که بخوام زندگی کنم و برای خودم زندگی کنم

ولی درسته تورک ها هم یه حرف دارن میگن که دردی که ادم و نمیکشه قوی میکنه هرچند سخت ولی گذشته ها گذشته

405 سال بهتریه برام 🥹امیدوارم هرکی تلاش کنه به چیزی که میخواد برسه 

قطعا تاپیکش و میزنم 🥹امیدوارم سال بعد همین موقع تو هم بزنی 🥹❤️