2777
2789
وقتی میگه ۵سال صبر کنیعنی تهش هیچی

منم با ایشون موافقم واقعا درسته میگه بنظرم بیخیال شو ارزش نداره چند سالته خودت؟ 

حاضری باهاش ادامه بدی ؟ 

فقط 47 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم اگه قصد ازدواج نداری الکی دست به سرش نکن پستقیم بگو نه 

بعد شما چرا باید با مادر پسره معاشرت داشته باشی؟

یا چرا وقتی میدونی پسره دلش جای دیگه گیره باز آویزونش میشی ؟؟؟

یا چرا وقتی اختلاف عقیده و فرهنگ دارید باز دو دلی و از همه بدتر پسره مذهبی نیست مذهبی نما هست و اینجور افراد به درد زندگی نمیخورن چون نه اینورین نه اونوری

منم با ایشون موافقم واقعا درسته میگه بنظرم بیخیال شو ارزش نداره چند سالته خودت؟ حاضری باهاش ادامه بد ...

چون پسر با شخصیتی هست نمیدونم یکم از شخصیتش خوشم اومد چونکه پسرای که قبلن باهاشون بودم موادی بودن پولدار بودن اما دختر باز 

اینم چند بار دیدم چت شو که لاس می‌زده 

اما واقعا من برای ازدواج پول در نظر میگیرم 

شاید پنج سال دیگه نتونست 

خب شاید خاستگار بهتر اومد 

خودش میگ به خانوادت بگو خب 

نمیخام که الان زنش بشم خو 

پنج سال هشت سال دیگه 

19سالمه

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

گفتی باباش آخونده هیچکی درست نظر نمیده یه عده غرض ورزی میکنن بهتربود نمیگفتیاین ملت نزده میرقصن ،غلط ...

عزیزم شما میشه بگید چه کار کنم من خودم هم مذهبی ام

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

اومدیم و کل کاربرا که نظرشونو خواستی بگن بله خوبه ..، ببخشید عقل خودت کجا رفته،؟؟!!! 

چرا با خودتون اینکارا رو میکنید بعد به پوچی و بن بست و چه کنم چه کنم می افتید .، اخه شما دخترهای زود بزرگ شده چی از دوستی و زندگی میدونید .، بخدا حیفه آینده به شماها نیاز داره، کمی مفید باشید ولش کنید این پسرهای بچه ننه رو .، سر درد گرفتم 😐

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند