الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چ بدونم از کجا پیدا کردهولی میدونی اون اصلا از جنسیتش راضی نبوده و خودشو یه دختر می دیده
نمیدونم والا اون بیچاره هم شاید خیلی عذاب کشیده ولی شاید آینده مشکل ساز بشه به داداشت بگو با چشم باز انتخاب کن به همه چیز فکر کن مخصوصا بچه ها اگرم اوکی شد به مادرت بگو به دختره سخت نگیره گناه داره
خب چه ایرادی داره؟ ببین ماتویه کشوراسلامی هستیم اگه این گناه بودکه اصلااجازه ی چنین عمل هایی داده نم ...
عزیزم با عمل تغییر جنسیت مرد هیچ وقت زن نمیشه و برعکس، چون مرد و زن بودن از همون سلول هست مرد کروموزوم جنس.ی xy و زن xx داره حتی در همون ابعاد سلولی، کاملا هورمونها فرق دارن و هیپوفیز مغز طبق همون ساختار xy یا xx سلولی که داره هورمون ترشح میکنه. اینها بدن را که عمل میکنن اما استراکچر و ساختار استخوانی و لگنی که عمل نمیشه، دائم هورمون میخورن هیپوفیز را سرکوب کنن و هورمونهای زنانه میخورن. بدنشونم که همش عمل و پروتزه. میشه بگی این افراد چطور کاملن خانم هستن؟ هر کاری کنن مرد هستن و سلامت روح و روانشون مشکل داره و. اکثر این افراد در کودکی تروماتایز شدن دچار تروما هستن. مگر طرف بدنش مرد باشه اندام جنسیش زنانه یا بزعکس که برن عمل کنن، یا دوتا الت داشته باشن همزمان والا اگر کلا مرد یا زن هستن کاملا بیمار روانی هستن و باید جلسات روانشناسی برن. اینقدرم سریش هستن تو جلسات که اخر برن عمل کنن و مجوز بگیرن خیلیاشون بعدش خودکشی میکنن یا افسردگی خیلی شدید. همون مازیار لرستانی ببخشید شهره لرستانی هم لنگه هموناست قیافه افسرده و داغونش تابلو هست از خریتش پشیمونه راه برگشت نداره. تو مصاحبش گفت عاشق مردی شده نامزد هم بودن بعد مرد نخواستش اینم مجرد مونده. طرف خودش عاشق مردا میشده باز رفته مرد شده، اینها کلا روانپریشن
هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان، بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:) https://daigo.ir/secret/21646061130 🙃 لینک چت🙃 کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓..اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️🔥🤟🏻🐺
خب منکه قبول ندارم این ازدواجو ولی من باشم حرفمو یبار از رو دلسوزی میگم ولی زورش نمیکنم ، ادم خودش باید سرش به سنگ بخره
۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضیها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️🔥
یعنی تغییرجنسیت داده؟بااین وجود که مذهبی هستیم حقیقتا من مخالفت نمیکنم هیچکسی تولدش دست خودش نیس بعد تغییرجنسیت یعنی صلاحیت وداشته پزشکا تاییدکردن من مشکلی برای ازدواج نمیبینم
نمیشه چیزی گفت دوست من عاشق ی پسر تر**نس شد و الان حتی نامزد کردن پسره عمل نکرده ها جنسیت اش پسر بود ولی شبیه زن ها لباس می پوشید و ارایش می کرد الان یکم مردونه تر و ادم شده ولی واقعا با دوستم مثل ملکه ها رفتار می کنه و فیس باحالی هم داره شبیه کره ای هاست🤣🤦♀️