اگر بهت گفت پول پرست یا آهن پرست؛ بهش بگو آره من پول پرست و آهن پرستم ولی خیلی خوب میدونم دور بر امثال تو نباید بیام چون بوش نمیاد!😂
اگر بهت گفت تو فقط دنبال مهریه ای بابات میخواد تورو بفروشه؛ بهش بگو حالا ما جلو فامیلامون یه چی مینویسیم ابرومون نره،وگرنه میدونیم که تو اگر روزگاری تقی به توقی بخوره میری جزو همونایی که بخاطر نداشتن پول مهریه افتادن زندان😂
اگر پارتنرت(هنوز شوهرت نشده) بهت گفت زن فقط باید کار خونه انجام بده واسه چی میخوای شاغل باشی؛بگو کدوم خونه؟ مگه تو از خودت خونه داری؟!
اگر شوهرت بود و نمیزاشت؛ بهش بگو اون خونه مادرت بود حکومت داشتی، اینجا دیگه رئیس منم!
اگر خواستی جایی بری اجازه ای چیزی خواستی از همسرت بگیری و گفت نمیزارم فلان جا بری با فلانی بگردی و.... بهش بگو من ازت اجازه نگرفتم بلکه بهت اطلاع دادم! من بچه نیستم اجازه دست کسی باشه به زنت احترام بزار!
اگر به شوخی بهت گفت میرم زن میگیرم، بگو بعضی وقتا آدم با یکی میره تو رابطه میبینه طرف اونقدر براش زیادیه و خودش در سطح اون آدم نیست میزاره میره🤣(یعنی من سطحم از تو بالاتره برو با یکی که سطحش پایینه دیگه حرفی نمیزنه)🤣
اگر شروع کرد از زنی تعریف کردن از استایلش رنگ موهاش و... قطعا تو زنی هستی که قناعت میکنی و زیاد میسازی و جمع میکنی! وقتی این حرفو زد توی یک روز برو جوری خرج کن پشماش بریزه اگر اعتراضی کرد بگو مگه از زیبایی فلانی حرف نمی دی اون خرج میکنه دیگه منم میخوام چون تو دوست داری خرج کنم به خودم برسم😂
راهکار بعدی وقتی از زیبایی زنی تعریف کرد، شماهم از پولداری فلان پسر فامیلتون تعریف کنید میسوزهههه تا تهههه🤣
اگر موقع غذا خوردن زل زد بهتون و گفت خونه بابات هیچی نبود بخوری خونه من اومدی شکمت سیر شد، شما هم در جواب بهش میگید تو هم خونه بابات ک..ص نبود بکنی اومدی اینورا سیر شدی،بهت یاد ندادن به عنوان شوهر وظیفت تو زندگی مشترک چیه؟نکنه باباتم به مادرت همین حرفارو زده یاد گرفتی😂
در نهایت زنی که بساز باشه بدبخت باشه خدا زده باشه هیچوقت برنده نیست
با سیاست، منطقی،و زیبا باشید😉🙌