2777
2789
عنوان

همیشه نگران اینم طلافروشا

288 بازدید | 18 پست

چطور اون همه طلا دارن توی مغازشوندارن و باخیال راحت کاسبی میکنن آخه یکی با ماشین مستقیم بزنه به شیشه طلاهارو ورداره چکار میکنن😂

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

دوربین دارن

درب ضد سرقت

شیشه های ضد گلوله

بعد میذارن تو گاوصندوق یا شب با خودشون میبرن خونه خودشون به فکر چندین میلیارد سرمایشون هستن دیگه

من عاااشق زمستونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلافروشی تو پیاده رو هست ماشین چجوری برسه به شیشه ویترین شبها هم ویترین رو جمع میکنند تو گاوصندوق بع ...

خوب توی پیاده رو باشه فکر کن ماشین مستقیم بره توی شیشه  هرچقدم محکم باشه میشکنه 

خوب توی پیاده رو باشه فکر کن ماشین مستقیم بره توی شیشه هرچقدم محکم باشه میشکنه

خوب ماشین چجوری بره پیاده رو 

که تازه با سرعت بکوبه به شیشه های ویترین 

بعد ماشین گیر میکنه دیگه درنمیاد 

طلافروشی ها بالاترین امنیت رو در نظر میگیرن 

دوربین دارندرب ضد سرقتشیشه های ضد گلولهبعد میذارن تو گاوصندوق یا شب با خودشون میبرن خونه خودشون به ف ...

آخه ما چند گرم داریم هفتا سوراخ میکنیم اونا راحت پشت ویترین میچینن هرچقدم درب ضد سرقت باشه بازم خطرناکه

خوب ماشین چجوری بره پیاده رو که تازه با سرعت بکوبه به شیشه های ویترین بعد ماشین گیر میکنه دیگه درنمی ...

ماشین فکر کن سرقتی باشه حالا گیرم کنه مهم نیس یارو طلاهارو جمع کنه ببره

آخه ما چند گرم داریم هفتا سوراخ میکنیم اونا راحت پشت ویترین میچینن هرچقدم درب ضد سرقت باشه بازم خطرن ...

پلیس اونجاها همیشههه هست بعد اینا بیمه هم دارن 

مثلا روز تعطیلی باشه باید مغازه بسته باشه صنف اجازه نمیده باز کنن اگر اون روز سرقتی بشه بیمه بهشون پول نمیده 

دقیق نمیدونم چیه ولی چیزی که شنیدم اینه پلیس و بیمه صنف و یه چیزایی دارن خلاصه نگران نباش اونا ضرر نمیکنن😂💔

پلیس اونجاها همیشههه هست بعد اینا بیمه هم دارن مثلا روز تعطیلی باشه باید مغازه بسته باشه صنف اجازه ن ...

از وقتی خیلی گرون شده من میرم پشت شیشه نگاه میکنم براشون دعا میکنم خیلی استرس داره شغلشون😅

آخه ما چند گرم داریم هفتا سوراخ میکنیم اونا راحت پشت ویترین میچینن هرچقدم درب ضد سرقت باشه بازم خطرن ...

ببین ما یزدیم 

اینجا بازار زرگری داریم ینی یه بازار بزرگه با کلی مغازه،بعد اصلا ماشین رو نیست،بعدم بعد اذون مغرب میبندن(تا خیابون ها شلوغه میبندن میرن)،بعدم تو هر مغازه حداقل ۲ نفر وایسادن،بعضی زرگری های بزرگ و معروف که تا ۷_۸ نفرم وایسادن…

کلا هم همه زرگری ها به خاطر امنتیشون یه جا جمعن،تو یه بازار بزرگ یا تو پاساژ ها(پاساژ ها هم که خودشون انتظامات و اینام داره تازه)

تک و توک زرگری ها تو یه خیابونی جایین که اونام تو جاهای شلوغن که دزد جرئت نکنه بره دزدی

من عاااشق زمستونم❤️
عزیزم نگران نباش من پارتنرم طلا فروشه بهترین امنیت رو دارن مغازه ها😂

اخه توی محله ما یه طلا فروشو گروگان گرفتن دیگه هم پیدا نشد از اون موقع این فکرا رو دارم

از وقتی خیلی گرون شده من میرم پشت شیشه نگاه میکنم براشون دعا میکنم خیلی استرس داره شغلشون😅

برای خودت دعا کن بتونی بخری💔😂منم همینم نهایتا بتونم ماهی سکه پارسیان چندسوتی بخرم چه برسه به چندگرم 

اونا سودشون میکنن تو پاچه ماهم میکنن