2777
2789

بچه ها مامان من ماه قبل بیمارستان بود . یه سری کارها براش انجام دادم که فکر نکنم کسی برای کسی انجام بده .

از دستام چندشم میشه . اشتهام کور شده . حسم به مامانم تغییر کرده انگار حرمتی بینمون نمونده 

همینطوری هم وسواس دارم این کارها هم کردم بدتر شدم 

رفتم روانشناس چرت و پرت گفت نه منو مقصر دونست نه مامانم نه دکترها . حالا قراره یه مشاور دیگه بدم ولی نمبدونم فایده داره یا نه 

لطفا تپرسید چه کارهایی کردی . کاربریم جدیده نمیخوام تعلیق بشم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم بزرگ شو. همینه مریضی دیگه. خدا آدمو محتاج کسی نکنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خب مگه چیه مریض بوده دیگه بنده خدا 

منم کردم دو بار مامانم عمل داشته همه کاری کردم از لگن گذاشتن و شستن تا شیاف گذاشتن 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

یکی از دوستانم تو مریضی، باباشون رو خودش میشست.

قطعا اولینبار این کار رو کردن سخته، ولی نباید به چشم چندش و کثافت بازی و اینچیزا بهش نگاه کرد. مادرم که هیچ، بابام رو هم خودم همه جاش رو میشورم. بابامِ!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
همه کسایی ک همراه مریض بودن میدونن چ کارایی کردی من تقریبن ی سال گذشتع هنوز درست نشدم خیلی طول کشید ...

اخه کارایی کردم که پرستارها هم میتونستن انجام بدن نمیدونم چرا مامانم از من خواست .

فکر نکنم بقیه این کارا رو انجام بدن کارهای عادی همراه ها نبود .