2777
2789

بچه ها حالم خیلی بده میخوام برم سونو بدم

من سه ماه پیش سونو دادم سینم توده هایپو اکو داشت گف ۶ ماه دیگه مجدد همینجوری یه سونو بده درحالی ک رفتم جراحی عمومی گفت تا یکسال دیگ نیا من انقد زیر بغلمو دستکاری کردم ک غدد لنفاویش متورم شد

الانم قفلی زدم رو سینم حس میکنم پشت نوک سینم رو وقتی فشار میدم یه چیز گرد سفت هست ک فقط در حالت نشسته حرکت میکنه 

حالم خیلی بده 😭واقعا هر سری یه چیز جدید رو بدنم پیدا میکنم و تا مرز سکته میرم

میشه لطفا با دلای پاکتون دعا کنین چیزی نباشه و سونوم خوب باشه همه چیش؟و یه صلوات برام بفرستید😭استرس دارم

چرا اینقد با خودت ور میری اخه انشالله ک‌چیزی نیس ادم هرچقد چیزیو کنکاش کنه یچیزی پیدا میکنه بیخیال باشه عزیزم مطمعن باش خوب میشه من خودم چند سال پیش میخ رف تو پاشنه پام اصلا مهم نبود بعد چند سال یهو ذهنم درگیر شد ک نکنه از اون مریضی ب پام بیاد بخدا دقیقا همونجایی ک میخ رفته بود شروع کرد ب درد گفتم تاحالا این همه سال هیچی نشده اینقد بخودم تلقین کردم دقیقا همون میشد از فکرم انداختم بیرون باور کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.