2821
2789

کلاس دهمم مدرسه نمونه تا ساعت۲ظهر هم کلاسیم اینقدر خسته کننده اس دوستم زیاد دارم ولی بازم خیلی بهم بد میگذره نمیدونم شاید بخاطر اینه که اولین روزه میرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اولین روز دهمم ب شدت مضخرف بود 

ولی در طول سال انقدد بهم خوش گذشت ارزو میکنم کاش برگردم ب اون دوران مخصوصا یازدهممم

البته هنوزم پیرنشدم دوازدهمم😭😂

فقط چون غیرحضوری میخونم دیگه قرار نیس اون حال قبلو تجربه کنم🫠👈👉

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

دختر منم امسال رفته اول دبیرستان مدرسش عوض شده امروز ناراحت اومد خونه رفت تو اتاقش اومد بیرون دیدم گریه کرده کلی هم چشماش قرمز شده از مدرسه و دوستاش خوشش نیومده بود میگفت گروهمون کردن تو کلاس من همش ساکت بودم اخه دختر من درونگراست خیلی اهل حرف زدن نیست مگه با یکی واقعا دوست بشه یه دوست صمیمی داشت از هفتم تا نهم از اون جدا شده خیلی همو دوست داشتن مثل هم بودن دختر من سادس اصلا شبیه دخترای الان نیست مظلومه نگرانشم میترسم این تغییر مدرسه و دوستاش اذیتش کنه و نتونه کنار بیاد تا حالا تو هیچ مقطعی اینطوری واکنش نشون نداده بود 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز