2777
2789
عنوان

خانم ها از رفتار مادرم انقدر اذیت شدم دلم گرفت احساس بی پناهی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 28 پست

حالا همه اینا به کنار من فقط گفتی بچمو گداشتم اصلا به تو ومادرت فکر نکردم اون بچه تو اون سرما چی کشیده و عذا پس چی خورده ؟

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا همه اینا به کنار من فقط گفتی بچمو گداشتم اصلا به تو ومادرت فکر نکردم اون بچه تو اون سرما چی کشی ...

من چون رو بچم خیلی حساسیت دارم جایی اینجوری باشه عمرا ببرم چه برسه تنهاش بزارم 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

من بودم میمردم براش غذا درست میکردم ی فنجون کته چی بود مگه

شاید چون مامانت قدیمیه کسی بهش یاد نداده ادمای قدیم همشون همینن مخصوصا که میگی توی روستام نباید انتظار زیاد داشته باشی خودتو میرنجونی فقط

صبحونه داده بود ناهار نداد

بیچاره بچه چندسالشه ؟ نهار پس چی خورد ؟ کاش براش یچیزی از رستورانی یا فست فودی میگرفتی میبردی حالا خودتم هیچی 

اومدیم خونه آبگوشت داشتم خودم خوردیم

دیگه نبر من بودم میگفتم بچم گرسنمه نمیتونم تا یکساعت دیگه صبر کنم بچمو میگرفتم میرفتم 

فکر کن دادشم زن داره هرروز براش نهار جدادمیزاره خوب بلده

درکت میکنم منم از همین تبعیض ها از خانوادم زیاد دیدم که به خواهرم بیشتر اهمیت میدن یا هوای برادرمو بیشتر دارن برن گمشن 

من بخاطر مادرم موندم وگرنه خودم ناهار داشتم میدونی من خ با محبت هستم براشون

یه جور مهرطلبی ناسالم اینجا هست. اسمش محبت نیست. می بینی که داری خودت هم اذیت می شی. باید ارتباط رو کم کنی خیلی و مشاوره بری. اینجوری هی بیشتر تلاش می کنی و هی خراب تر می شه.