2777
2789

اکثر حقوق زندگی ک با مرده فقط ی حق تیر بش ندادن

تازع زایمان از انعقاد نطفه کلی درد وبار عصبی وبهم خوردگی جسم و روح داره بعد فامیلیشو از پدر بگیره

تازه دهنتم بایذ ببندی ک نکنه خانواده شوهرت زندگیتو بهم بزنن

تازع برااینک در این حمالی بمونی باید یادبگیری اصول اینک مردا از چ جور زنی خوششون میا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر من اینه 

بستگی به خود آدم داره 

من عاشق خونه و زندگی و خانم بودنم غذامو درست کنم خونمو تمیز کنم و بچه هامو بزرگ کنم در کنارش به خودم و همسرم احترام بزارم و عشق بورزم 

در حال حاضر بچه ندارما 

با خانواده همسرمم رابطه خیلی معمولی و دوری و دوستی دارم نه برای هم می‌میریم و نه عاشق همیم از اول همینطوری بودم 

و اینکه اول از همه خودمو خیلی دوست دارم باشگاه میرم معلم زبانم و... اگه لباس خواب میخرم و آرایش میکنم صرف این نیست که فقط همسرم و نگه دارم بلکه اینه که دوست دارم از خودم لذت ببرم

بستگی به دیدتون داره، من که لذت میبرم ازینکه خونه زندگیمو جمع کنم، بچه داری، همسرداری، کار بیرون، همش قشنگه، بنظرم لازمه زندگیه ... من حس فرمانداری دارم بجای حمالی ..

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

هر کسی با یه دیدی نگاه میکنه

یکی از بهترین لذت‌ها میدونی چیه؟ ب نظر من 

اینکه بتونی یه جوری با شوهرت باهم راه بیاید که خانوادش بفهمن تو ک زنشی چقدر برات ارزش قائله

بستگی داره حمالی ک تو میگی با چ دیدی بهش نگاه کرد من ک لذت میبرم واسه کار کردن و تمیز کردن خونه خودم

نقش زن تو زندگی خیلی بیشتر از مرد هست تو یه خونه وقتی زن نباشه مادر اون خونهنباشه همه از هم می‌پاشن ولی از نبود پدر فقط تا مدتی ناراحتن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست