2777
2789
میخونم میخونم 😂فقط یکم برنامه هام بهم ریخت متاسفانهشاید باورت نشه ولی 11 و نیم مدرسه رو پیچوندیم رف ...

چجوری پیچوندیییی

خوشبحالتتتت

من از ۷ تا ۲🤣

مریضم هستم تازه

پرسپولیس عشقم ❤️ سالهاست که بهت عشق می ورزم . از همون هفت سال پیش که پنجره هات بسته بود و با برانکو رفتی نیمه نهایی آسیا ، تا الان که حتی حاضر نیستند برات خرج کنن و یک مشت انسان مفت خور پشت مدیریت نشستن! فرقی ندارن وضعیت چی باشه ، من تورو میپرستم و پات میمونم ، تازمانی که خودم به میدون برم و برات بجنگم.چه با لباس هوادار ، چه با پیرهن جنگنده ❤️ تا ابد پاتم ، هیچ عشقی مثل تو نمیشه ! 

چجوری پیچوندییییخوشبحالتتتتمن از ۷ تا ۲🤣مریضم هستم تازه

😂😂 هیچی دبیر نداشتیم دیگه من 11 و نیم با دوستم زدیم بیرون دیدم بقیه هم ترسشون ریخت اومدن رفتن خونه هاشون😂

مغزم: جوری که باهات رفتار می‌کنن باهاشون رفتار کن. قلبم: تو همچین آدمی نیستی:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂 هیچی دبیر نداشتیم دیگه من 11 و نیم با دوستم زدیم بیرون دیدم بقیه هم ترسشون ریخت اومدن رفتن خونه ...

من که نمی‌تونستم از مدرسه بیام بیرون

خیلی دورههه

پرسپولیس عشقم ❤️ سالهاست که بهت عشق می ورزم . از همون هفت سال پیش که پنجره هات بسته بود و با برانکو رفتی نیمه نهایی آسیا ، تا الان که حتی حاضر نیستند برات خرج کنن و یک مشت انسان مفت خور پشت مدیریت نشستن! فرقی ندارن وضعیت چی باشه ، من تورو میپرستم و پات میمونم ، تازمانی که خودم به میدون برم و برات بجنگم.چه با لباس هوادار ، چه با پیرهن جنگنده ❤️ تا ابد پاتم ، هیچ عشقی مثل تو نمیشه ! 

من که نمی‌تونستم از مدرسه بیام بیرونخیلی دورههه

اتفاقا خونه ی ما و مدرسه دقیقا 37 قدم فاصله داره. مدرسه سر کوچمونه!

برو برو به کارای بدت فک کن

اتفاقا خونه ی ما و مدرسه دقیقا 37 قدم فاصله داره. مدرسه سر کوچمونه! برو برو به کارای بدت فک کن

من چیکار بدی کردم 😑

اروین شروع کرد خاله ، برو اونو دعوا کن 

من چیکار بدی کردم 😑اروین شروع کرد خاله ، برو اونو دعوا کن

اروین چیو شروع کرد خاله جون؟ باز چیکار کردین؟

مگه نگفتم این نی نی یار سن حضرت نوح رو داره در برابر شما مودب باشین؟!

اروین چیو شروع کرد خاله جون؟ باز چیکار کردین؟مگه نگفتم این نی نی یار سن حضرت نوح رو داره در برابر شم ...

خاله فکر کردم قبلیه رو میگی 

خاله بخدا نه من کاری کردم نه اروین