2777
2789

پارسال پیش دبستانی غیر انتفاهی فرستادمش خیلی 

راضی بودم امسال شوهرم مخالفت کرد و با وجود 

اعتراضم رفت دولتی ثبت نامش کرد 

از اون روز بحث و جدلمون شروع شد حتی به سرم زد 

برم بخاطر شهریه ش طلامو بفروشم 

ولی تماس ک گرفتم گفتن مهلتش تموم شده و 

کلاس اول تکمیله اصرارم فایده ای نداشت

از اون موقع خون به جگرم شده اصلا دلم نمیخواست

مدارس شروع بشه رفتم وضع مدرسه رو دیدم 

بدتر افسرده شدم شلوغ و درهم برهم 

پسر من خیلی اروم و مظلومه اصلا نمیتونم ریسک

کنم تنهاش بذارم امروز ک بردمش اونجا خیلی

جلوی خودمو گرفتم ولی از وقتی رسیدم خونه 

فقط گریه کردم اخرش تحمل کردم تا پسرم

اومد خونه گف خیلی اذیت شده طفلک صورتش

از گرما قرمز شده بود گف مامان دیگه نمیرم

دارم میمیرم از حرص 

نمیدونم چ خاکی تو سرم کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا از فردا نره چیکار کنه؟

اگه خیلی اصرار داری بره غیردولتی فعلا باید همینجا بره و از فردا خودت بری دنبال مدرسه ای که ثبت نامش کنن الان

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من خودم خیلی طرفدار غیر انتفاعی ام حتی میگم طلا می‌فروختی عب نداشت 

ولی رفتارت خیلی مسخرس دیگه الان بچه شمام که پسره بزار یکم یاد بگیره لوس که نمیخوای بار بیاری 

گریه داره مگه😐

تو میگی اونم میگه آره بد بود وگرنه اون خیلی نمیفهمه فرقشو

بابا بچهاتونو لوس بار نیاریدخودمون تو دولتی خوندیم چش بوداتفاقا جو و صمیمیت تو دولتی بهتره

موافقم مخصوصا پسرا دیگ خداییش مردای اینده هستن نباید پرنسس بار اوردشون

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

بابا بچهاتونو لوس بار نیاریدخودمون تو دولتی خوندیم چش بوداتفاقا جو و صمیمیت تو دولتی بهتره

ببین شلوغ و بی نظم طفلیا فقط نیم ساعت صف 

صبگاهی سرپا بودن افتاب تو چشمشون 

خب بچه کلاس اولی بنیه و تحملش مگه چقده

عزیز جان یکم صبور باش و بچه ی منم دولتی میره هیچیشم نشده نگران نباش البته حق داری منم پسرم کلاس اول بود کلا مدرسه گاهی میموندم از دلتنگی کم کم عادت میکنی وقتی مجبوری که بفرستی دولتی پس مجبورم هستی کنار بیای با شرایطش کوچولوتم کم کم عادت میکنه دوست پیدا میکنه بعد سال دیگه نمیتونه دل بکنه از مدرسه ش