2777
2789

اینم بگم که هنوز هیچکدوم نگفتن بیا چون دنبالش نرفتم گفتم قبلش تصمیم بگیرم 

رشته خودم حسابداری ه ۳۴ سالمه و تا حالا تجربه کاری نداشتم و صفرم و مطلقه هستم ...گفتم مطلقه گارد نگیرید برای بهتر دونستن شرایط میگم ..

۱. کار دفتری اداره پست حقوق بین ۳ تا ۴ م ساعت کاری ۷ونیم تا ۲  بیمه نداره  شهر خودم 

۲. کار تو مرکز توانبخشی حقوق بین ۴تا ۵ تومن

بیمه  حدود ۱۵ روز میکنن بعد چندماه البته بیمه و ی شهرستان دیگست که حدود ۴۰ دیقه فاصله س رفت و برگشت میشه ۲ ساعت با علافی ماشین   ساعت کاری ۸ تا ۱ 

۳. کار کمک حسابدار  حقوق نوشته توافقی فکر میکنم بین ۸ تا ۱۲ تومن باشه بیمه ناهار وام و ساعت کاری ۸ تا ۴ عصر  ..  و اونم ی شهر دیگس که رفت و برگشت ۲ ساعت باهم ..هر طرفش یکساعت طول میکشه 

نیرویی  میخواد ک مسلط باشه ب نرم افزار و آفیس که من بلد نیستم اما میتونم صحبت کنم مثلا یکماهه راه بیفتم  ولی خب نمیدونم علاقه دارم یا نه .

اینم بگم خونوادم مخالف کار کردنه ولی بخوام میتونم راضی کنم و ب ترتیبی که گفتم الویت داره براشون یعنی از خوب به بد  براشون همین مدل ه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم گزینه سه 

چرا چون هم حقوق بیشتری داره هم مرتبط هم وقت گذاشتن به اندازه گزینه های دیگس که گفتی با این تفاوت که برات میشه سابقه به مستقل شدنتم کمک میکنه

تموم شدن رابطه تو جایی که اصلا انتظارشو نداری مث پروژه‌ایه که ساعتها روش زحمت کشیدی و قبلِ سیو کردن برق میره