2777
2789
عنوان

بیایییییید کمکککککککک

102 بازدید | 16 پست

سلاااااام قشنگا

من یه سوال دارم ازتون، چه قدر ویدیوها یا همون فیلمای سینمایی و  سریالایی که براتون میذارمو میبینیننن؟  

مسئول بارگذاری ویدیو و انیمیشن توی بخش ویدیوی نی نی سایت

اولین باره میبینمت ، اما احتمالا از این به بعد زیاد 

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا نمیدونستم همچین کاربر و بخشی وجود داره 

بگید تو اعلاناتمون پین کنن

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

چرا تیک صورتی داری؟؟

جزو پرسنل هست

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اولین بارە خودتم میبینم‌چە برسە فیلمات

چه قدر صادقانه   

من اصلا نمیدونستم همچین کاربر و بخشی وجود داره بگید تو اعلاناتمون پین کنن

میگم حتما

یه فیلم عاشقانه عاسقانه میزاری

کلی فیلم هست برید ببینید ولی باشه میذارم

فیلم روانشناختی و معمایی با پیچیدگی زیاد معرفی کن

فیلم که میتونم بهت سکوت بره ها رو معرفی کنم

ولی یه سریال که توی خود سایت هم هست شکارچی ذهن یا مایندهانتر عالیه دقیقا چیزیه که میخوای

کلی فیلم هست برید ببینید ولی باشه میذارم

سانسور شده ان؟ سریال های کره ای هم بذارید لطفا

سانسور شده ان؟ سریال های کره ای هم بذارید لطفا

خانوادگیه