ساعت هفت رفته و ده و نیم برگشته از وقتی اومده لباسش در آورده مستقیم زیر پتو هنوزم خوابه قبلش گفت سردرد دارم میمیرم صدام نزن فقط 😐😐😐 کلاس دومه دوساعت همش سرکلاس بوده و یه نقاشی کشیده 🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
من دارم آماده میکنم که ببرمش بشدت دارم خودمو ریلکس نشون میدم ولی دلم آشوبه اولین روزشه نمیدونم بمونه ...
اگه بمونی تا اخر مدرسه ها باید بمونی،بگو معلم اجازه نمیده و بزن بیرون
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
تازه دیشب میگفت ،دیروز رفته بود واسه جشن شکوفه ها دیشب موقع خاب میگفت کی تموم میشه😂😂منم گفتم پسرم هموز حتی شروعم نشده این فقط نمایشی بود🤣🤣