2777
2789
عنوان

اقام ی سوال دارم

194 بازدید | 22 پست
من یه دوست دارم دختره،بعد قیافش انصافا عالیه

بعد این دختره رل داره،از اولم بهم گفته،ولی چون دوستیم مثلا کافه اینا میریم اعصابم خرد میشه وقتی درباره رلشو اینا میگه،ازش خوشم میاد هیچوقتم نگفتم رل بزنیم،۱۷ سالشه

مثلا دابسمش میگیره اول برا من‌میفرسه بعد میگه خوب شده برا رلم بفرسم؟حس سوء استفاده بهم دس میده

چطور بگم بهش خوشم نمیاد بهش برنخوره؟دو ماهه دوستیم،اولش بهش گفتم جا داداشت باشم خودش گفت نه فقط دوست،در ضمن خودمم دو ماهه کات‌کردم،درباره اکسم دردو دل میکردم گوش میدادم همیشه،الان من بهش بگم‌از رلت نگو ناراحت میشه؟

خودش کرم داره دختره به نظرم میخاد حسادتت رو برانگیخته کنه 

یه جورای روت نظر داره😐🙄 و در عین حال ک تورو میخاد در کنارش نگه داره میخاد رلشو هم نگه داره

متنفرم از این جور ادما

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونید هیچ حسی واقعا نسبت به دوست معمولی جنس مخالف ندارمم

نمیدونم چرا ولی حس میکنم نمیشه

و راجب این دوست شما

به نظرم رک بهشون بگید بهتره ولی اگه واقعا حسی بهش دارین بازم میتونین رک بگین نزارین تو دلتون بمونه

میدونید هیچ حسی واقعا نسبت به دوست معمولی جنس مخالف ندارممنمیدونم چرا ولی حس میکنم نمیشهو راجب این د ...

و اینکه به نظرم دوستتون به شما علاقه داره کلا این ترفندای دخترونس 

دوست دارن یه پسر حسود کنن عصبی کنن😂

خودش کرم داره دختره به نظرم میخاد حسادتت رو برانگیخته کنه یه جورای روت نظر داره😐🙄 و در عین حال ک ت ...

پس چرا هیچوقت نگفته هیچی؟من عین یه دوست پسر میدونستم قبلا اونو،مهم‌نبود جنسیتش،ولی یه هفته س حساس شدم

میدونید هیچ حسی واقعا نسبت به دوست معمولی جنس مخالف ندارممنمیدونم چرا ولی حس میکنم نمیشهو راجب این د ...

نه نمیشه بگم اصلا راه نداره،چون از اول قبول کردم شرایطشو،ولی الان یه جوریم، بعد دلمم نمیاد باهاش تموم کنم دوستیو

پس چرا هیچوقت نگفته هیچی؟من عین یه دوست پسر میدونستم قبلا اونو،مهم‌نبود جنسیتش،ولی یه هفته س حساس شد ...

ببخشید ولی خب خیلی طبیعیه به مرور حس بوجود میاد ولی خب ما که دختررو نمیشناسیم ولی طبعا همیشه دخترا منتظر درخواست از طرف پسران

هیچ وقت غرور خودشونو خورد نمیکنن

اولا سنش کمهرابطه ی بین شما و اون بی معنی و اشتباههبا سن کمش بنظرم خودش هم متوجه نمیشه داره چیکار می ...

ینی اون بهم حسی داره؟مثلا همون اب نمک،چه بدونم،من ازش بدم نمیاد ولی نمیتونم بهش بگم

نه نمیشه بگم اصلا راه نداره،چون از اول قبول کردم شرایطشو،ولی الان یه جوریم، بعد دلمم نمیاد باهاش تمو ...

خب دیگه دل خودتونم پیشش گیره😂

به نظرم بهش بگید دیگه تصمیم گیری با خودش

البته اگه واقعا بهش علاقه دارین نه از سر لجاجت و حسادت