2777
2789

یکی دیگه هم که خیلی استفاده میکنم اسپرسو سازمه،خصوصا اینکه بهترین خوبیش اینه مخزن بخار داره لازم نیس بخاطر گرم کردن یه لیوان شیر دم و دستگاه بیارم شیرو مستقیم میریزم تو لیوانم میگیرم زیر لوله ی بخارش،قشنگ گرم میشه 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره اونو خریدم تفال خریدمولی حس میکنم میترسم باهاش کار کنم فوبیا ترکیدن زودپز دارم

نه زود پز خیلی به کارت میاد نترس باهاش کار کنی به دستت میاد 

چای ساز هم خیلی مهم و کارایی داره 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اونو خریدم تفال خریدمولی حس میکنم میترسم باهاش کار کنم فوبیا ترکیدن زودپز دارم

نه نترس

واسه ما چندتا اخطار داره

مثلا یه موقع درش بدفرم باشه یا سوپاپ ها شدرگیر باشه خودش بوق میزنه خاموش میهش

تفالم اونجوریه فکرکنم 

خطرناک نیست عزیزم

اره تقریبا خریدم میخوام ببینم‌چیا واقعا استفاده میشناز طرفی میگم وسایل برقی تا تونستم هرچی خوب بود ب ...

مطمعن باش چرت و پرت توشون زیاده. مثلا ابمیوه گیر رو سالی یبار هم استفاده نمیکنی مگه اینکه مریض بشی ابمیوه طبیعی بخوای ( که اونم از بستنی فروشی میتونی بگیری) یا تستر ، آخه کی هر صبح نون تست میخوره که بخواد برشته اش هم کنه؟ 😐

میوه خشک کن هم همینطور .

هرچی خریدی بسه ، دیگه نخر

یکی دیگه هم که خیلی استفاده میکنم اسپرسو سازمه،خصوصا اینکه بهترین خوبیش اینه مخزن بخار داره لازم نیس ...

اره اینم میخرم ولی قراره من یه مقدار پول بدم

من‌۲۰تومن گذاشتم کنار برا قهوه ساز

الان شوهرم میگه یه خوب بخریم از اون ۵۰ ۶۰تومنیا

گفتم من اینو بهت میدم بقیرو خودت بده

بااینکه کلا اسپرسوساز که رو جهاز نیست خودم همیشه میگفتم میخرم چون استفاده میکنم 

💍♥️

نه زود پز خیلی به کارت میاد نترس باهاش کار کنی به دستت میاد چای ساز هم خیلی مهم و کارایی داره

بنظرت کتری برقی بهتر نیست؟ اخه ما چای تو قوری که اصلا نمیخوریم

یه کتری برقی خوب بخرم یا همو چای ساز حس میکنم باز جلوه ی چایی ساز بهتره رو جهاز

💍♥️

مطمعن باش چرت و پرت توشون زیاده. مثلا ابمیوه گیر رو سالی یبار هم استفاده نمیکنی مگه اینکه مریض بشی ا ...

نه برا نون و میوه نمیخرم اینا واقعا پول خرج کردن الکیه

ولی ابمیوه گیر رو حس میکنم باید بخرم شوهرم زیاد ابمیوه طبیعی توخونه میخوره

💍♥️

بنظرت کتری برقی بهتر نیست؟ اخه ما چای تو قوری که اصلا نمیخوریمیه کتری برقی خوب بخرم یا همو چای ساز ح ...

کنری برقی همون چای ساز نیس مگه 

پس چایی رو تو چی دم میکنی میگی تو قوری دم نمیکنم

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
نه برا نون و میوه نمیخرم اینا واقعا پول خرج کردن الکیهولی ابمیوه گیر رو حس میکنم باید بخرم شوهرم زیا ...

پس سه کاره اشو بخر ، من اشتباه کردم ابمیوه گیر و مخلوط کن رو جدا گرفتم فقط جای الکی ازم گرفته

پس سه کاره اشو بخر ، من اشتباه کردم ابمیوه گیر و مخلوط کن رو جدا گرفتم فقط جای الکی ازم گرفته

عه به من میگفتن که تکی بخر سه کاره به درد نمیخوره حالا میخواستم تکی تکی بخرم

💍♥️