الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای چقد عالی که پیداتون کردم.....این موضوع درسته که مثلا هفته ای ۲روز میرن سر کار و ماهی ۱۵تومن میگیرن؟مسوولیتش خیلی زیاده؟کار به سختی پیدا میشه؟خیلی مردونه هس؟
وای چقد عالی که پیداتون کردم.....این موضوع درسته که مثلا هفته ای ۲روز میرن سر کار و ماهی ۱۵تومن میگی ...
شوهر من هر روز میره مسئولیتش خیلی زیاده گاهی شبها مجبور میشه بره اگر اتفاقی افتاده باشه. حقوقش بسته به سابقه کار و تجربه متفاوته و نسبتا مردونس ولی خانم هم دارن سرکار
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
میشه لطفا ازشون بپرسی نیمه وقت هم میشه کار کرد یا نه؟و برای خانم ها چطوره
ببین بستگی به محیط کارت داره که نیمه وقت قبول میکنن یا نه از لحاظ مناسب بودن برای خانمها هم بازم بستگی به محیط کارت داره. اینجایی که همسر من هست خانمها تمام وقتن. شاید شما بری تو یه کارخونه و با شرایطتتون کنار بیان
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند