2777
2789
عنوان

متین ستوده و کامران تفتی بهترین زوج هنرمند هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تاپیکی بود اسیش میگفت به متین ستوده و همه خانم های قدبلند و خوشگل حسودیش میشه من خواستم ارومش کنم ...

وا🤣

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ا جدی نمیدونستم جدا شدن؟

نه هنوز زن و شوهرن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

فکر کنم طلاق گرفتن بزن نت

نه ننوشته جدا شدن

نه ننوشته جدا شدن

من‌چند مدت پیش شنیدم آره مثل اینکه شایعه بوده الان سرچ‌کردم،

و همسرش  با انتشار عکس دو نفرشون شایعه  و جدایی شون رو رد کردند. با آرزوی خوشبختی برای زوج موفق و کاربلد سینما و تئاتر واقعن هر دو از بهترین ها هستند🥰🥰

مینا ساداتی و بابک حمیدیان هم خوبن

اونا رو نمیدونستم چه قشنگ 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دیگه چشمشون زدی ،باشن هم دیگه نیستن😂😂😂😂

نه چشمم شور نیست😌