2777
2789
عنوان

توی مطب انقد زن سن بالا با بچه کوچیک میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 47 پست
شایدم میخان با بچه بیشتر جاپاشونو محکمتر کنن

اره اینم هس

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
واقعا چجوری چیزی که ب بقیه جامعه مربوطه میگید دخالته؟؟بعد سرتونو تا اخرین نقطه تو زندگی شخصی مردم ک ...

بازم تاکید میکنم به شما مربوط نیست

اگر قراره آسیب شناسی باشه این موضوع، جامعه شناسا و روانشناسا و متخصصای این مسئله زیادن باز نوبت به دخالت و نظر شما نمیرسه 

خواهشاً وقتی هیچ نوع تخصصی ندارین نظر ندین فقط باعث عصبانیت و رنجش خاطر تو جامعه میشین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بازم تاکید میکنم به شما مربوط نیستاگر قراره آسیب شناسی باشه این موضوع، جامعه شناسا و روانشناسا و متخ ...

😐😐😂😂😂واقعا جالبه چیزی ک مستقیما داره به ما آزار وارد میکنه بهمون مربوط نیست

این حجم از بی منطقی فقط از فردی بر میاد که خودشم همون شکلی باشه بخواد توجیه کنه دیگه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد